Esenyurt CHP'de görev değişikliği

Esenyurt CHP İlçe Başkanı Kemal Deniz Bozkurt 4.5 yıllık Başkanlık görev yaptığı İlçe başkanlığından istifa ederek, Esenyurt Belediye Başkanı için Aday adayı olurken, yerini Alettin Erbeş’a bıraktı.
Parti binasındaki görev değişimine çok sayıda partili katıldı. Burada partililere uzunca bir konuşma yapan Bozkurt; Arkadaşlar sizlerle 4 buçuk yıl gibi uzun bir süreden beri çok güzel ve verimli çalışmalar yaptık.Bundan sonra bende iktidar yolunda partime katkı sağlamak için Belediye Başkan Adaylığına başvurdum.Eğer Partim aday gösterir ve sizlerde destek verirseniz Esenyurt’ta partimi iktidar yapacağımı taahhüt ediyorum.
Benim dönemimde siyasetçi sadece siyasetle uğraşacak ve Esenyurt’un mutluluğu için proje üretecek.

Çok sayıda iş adamı, siyasetçi, bürokrat,serbest meslek sahibi,eğitimci,gazeteci ve genci destekleyerek,Türkiye’yi yönetecek dürüst,namuslu,çalışkan,bilgili ve örgütüne sadık kadrolar oluşturacağım. Esenyurt'u bir rant alanından olmaktan çıkarıp,yaşanası bir kent haline getireceğiz.


Bizler hayatımızın en önemli dört buçuk yılını Esenyurt'un bugününü kurtarmak ve geleceğini planlamaya verdik. Çok sıkıntılar çektikse de bu çok anlamlı ve onurlu bir görevdi. Özellikle ailem ve çalışma arkadaşlarımın ailelerine çok teşekkür ederim.
Bizden sonra yeni ilçe başkanı Alettin Başkan ve diğer yönetim kurulu üyelerimizin hayata çok şeyler katacaklarından eminim. Onlarda bu ülkenin yetiştirdiği dürüst, namuslu, çalışkan ve sevgi dolu insanlar Şimdiden başarılar diliyorum.
Gücümüzün birliğimizden geldiğini unutmamanızı, rica ediyorum. İktidarın anahtarı, sevgidir, saygıdır, akıldır, dürüstlüktür, ahlaklı olmaktır,dayanışmadır,paylaşmaktır. Hepinize saygılar sunuyor İlçe Başkanımız ve yeni yönetmedeki arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.

Arkadaşlar CHP de seçim heyecanı başlamıştır.Bu süreçte İlçe Başkanı olduğum için çok mutluyum bu görevi Kemal başkandan devraldığım için de ayrıca mutluyum. Bir zor süreçte bu görevi partim bana layık gördüğü için de Partim ve yönetim kurulu arkadaşlarıma da çok teşekkür ediyorum. Kemal Başkanla bu çalışmada bayağı yol kat tetik bundan sonrada arkadaşlarımızla uyumlu bir şekilde çalışıp ,Esenyurt'ta iktidarı alacağız.Bu ışığı görüyorum.Ve bu açıdan hepimiz bir aileyiz diyorum ve birlikte mücadele edeceğiz. Yine bu süreçte aday aday olan çok değerli arkadaşlarımız var hepsine başarılar diliyorum


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri