Esenyurt gençliği startı verdi

CHP Esenyurt Gençlik Kolu Başkanı Sadık Özmat önderliğinde toplanan Esenyurt gençliği, seçim startını verdi. Yaklaşık 100 gencin bir araya geldiği toplantıda, mahalle komitelerinin kurulması kararı alındı.
Kısa bir süre önce CHP İstanbul İl Gençlik Kolları tarafından CHP Esenyurt İlçe Gençlik Kolları Başkanı olarak görevlendirilen Sadık Özmat, önceki akşam ilçe merkezinde gerçekleştirdiği toplantıyla seçim startı verdi. İki dönemdir AKP tarafından yönetilen Esenyurt Belediyesi’ne CHP’nin bayrağını dikeceklerini ifade eden Özmat, “Nasıl İstanbul Türkiye’nin kalbi ise, Esenyurt da İstanbul’u kalbidir. Bu bilinçle Esenyurt gençliğiyle buluştuğumuz toplantıda CHP’yi ilçemizde iktidar etmek hedefine ne kadar yakın olduğumuzu gördük. Genç arkadaşlarımızın heyecanları ile partimizin tecrübesini birleştirerek yerel seçimler sonrası CHP’nin altı oklu bayrağını Esenyurt Belediyesi’nde dalgalandıracağız” diye konuştu.

CHP Esenyurt İlçe Gençlik Kolları’na emek veren eski Başkanlar Ali Gökmen ve Metin Çelik ve CHP İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Gülcan Çelik’in de katıldığı toplantıda ilçenin 20 mahallesi için “Gençlik Komiteleri” oluşturan Başkan Sadık Özmat, “Partimizin aday belirleme yöntemleri ve kriterleri net. Bu aşamadan sonra, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ve Genel Merkez yöneticilerimizin belirleyeceği adaylar ile Esenyurt’un geleceğini kurmak için çalışacağız. Biz CHP’liyiz. Herhangi bir aday, kişi yada kurum siyaseti gütmeden, CHP adına elimizi taşın altına koyacağız ve Esenyurt’u sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na armağan edeceğiz” dedi

Geniş katılımlı olarak tasarladıkları ilk toplantıya katılımdan memnun olduğunu da ifade eden Özmat, haftanın bir günü ilçe merkezinde, 6 günü ise Esenyurt’un mahallelerinde toplantılar düzenleyeceklerini, Esenyurtlu’ya CHP’yi ve getireceği güzel günleri anlatacaklarını da söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri