‘Esenyurt’ta oy ağaları var!’

Önceki gün basın mensuplarının karşısına çıkan MHP Esenyurt Belediye Başkan Adayı Halit Özer, çarpıcı açıklamalar yaptı.

Esenyurt’ta siyaseti belirlemeye çalışan simsarlar ve oy ağaları olduğunu belirten Özer, bu çevrelerin kendileriyle ilgili yaptığı dedikodulara tepki gösterdi, “Paramız yok ama samimi dava arkadaşlarımız var, seçimi biz kazanacağız” dedi.

Partisinin Esenyurt İş Merkezi’ndeki ilçe binasında basın toplantısı düzenleyen MHP Esenyurt İlçe Başkanı Halit Özer, 2014 yerel seçimlerinin Türkiye için çok önemli olduğuna işaret ederek, Esenyurt Belediyesi’ne MHP bayrağını dikmek için var güçleri ile çalışacaklarını söyledi.
Çok sayıda basın mensubunun katıldığı toplantıya ayrıca Tüzük gereği MHP İlçe Başkanı olan Onur Gül, MHP Kadın Kolları Başkanı Elif Kurt Aşan, Esenyurt Ülkü Ocakları Başkanı Veysel Ekinci ve partililer katıldı.

DÜZENDEN NEMALANMAYANLARIN OYUNU İSTEDİ

Türkiye’de yağma ve rant üzerine kirli ve çarpık bir düzenin kurulduğunu, halkın parasının belirli çevrelerin cebine aktarıldığını ileri süren Özer, “Bu çarpık düzenden beslenmeyen, nemalanmayan her kesimin desteğini bekliyorum, çocuklarımızın geleceği için verecekleri bu destek çok çok önemli” diye konuştu.

“SİMSARLARA İTİBAR ETMEYİN”

Esenyurt’ta siyasete yön vermeye çalışan siyaset simsarlarının olduğunu ve bu çevrelerin MHP hakkında çirkin dedikodular ürettiğini ifade eden Özer, Esenyurt halkının bu dedikodulara itibar etmemesini istedi.

Özer, “Esenyurt’ta siyaseti belirleyen simsarlar var, aynı Doğu ve Güneydoğu’daki köy ağaları gibi Esenyurt’ta da oy ağaları var. Küçük bir grup ama öyle bir yönlendiriyorlar ki, birisine bakıyorsun dernek başkanı olmuş, birisine bakıyorsun imam olmuş, birisine bakıyorsun öğretmen olmuş neler anlatıyorlar neler anlatıyorlar. Diyorlar ki, “MHP’nin seçim kazanma şansı yok, oyunuzu sakın heba etmeyin! Bu yetmiyor, işte biz çok çalışırsak Gürbüz Çapan kazanırmış, çalışmazsak ta derlermiş ki “Necmi Kadıoğlu’ndan parayı aldı çalışmadı!” şeklinde konuştu.

SEÇİME ASILIRSA ÇAPAN’DAN, ASILMAZSA KADIOĞLU’NDAN!

Özer, kendisi ve partisiyle ilgili yapılan spekülasyonlara şu sözlerle tepki gösterdi:
“Böyle bir şey olur mu! Ama böyle söylüyorlar, şimdiden yolunu bulmuşlar; ben burada seçime asıldığımda Gürbüz başkan bana para vermiş, ben o yüzden çalışıyor olacağım, çalışmazsam da Necmi Kadıoğlu’ndan parayı almış olacağım. Aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık!”

“ONLARIN PARASIYLA YARIŞAMAYIZ AMA…”

“Kim ne derse desin biz şunu söylüyoruz; Biz Ülkücüyüz onların hiçbirinin parasına ihtiyacımız yok. Biz onların parasıyla yarışamayız ama bizim samimi dava arkadaşlarımız yüreklerini bu işin içine koyduğu zaman biz bu seçimi alırız.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri