Esenyurt’u karış karış dolaşıyor!

Esenyurt Belediye Başkan Aday Adayı Eczacı Hakan Ataklı, Esenyurt ilçesinin tüm mahallelerini karış karış geziyor. Ataklı esnaf ziyaretleriyle sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmıyor. Ataklı "Esnaflarımızı, tek tek ziyaret ediyoruz. Onların dilek, istek
Esenyurt Cumhuriyet Meydanı'nda başlattığı esnaf ve halk ziyaretinde Ataklı "Halkın yılgın, yorgun olduğunu ve ilgiden yoksun bırakıldığını gördüm. Halkın ihtiyacı çok; ancak ilgilenen yok. Cumhuriyet Halk Partisi olarak, halkımıza çare için varız. Halkım tek servetimdir, tek varlığımdır, her şeyimdir ve öyle kalacaktır" dedi.
Saadetdere Mahallesi'nde coşkuyla karşılanan Ataklı "Adaylık yarışını, kupa maçlarına benzetiyorum. Biz bir takım kurduk ve bu takımın kadrosu halkımız. Yarı finali de, finali de halkımızla birlikte götüreceğiz. Yarı final için, sahada tek takım olarak mücadele ediyoruz. Adaylığımız sonrası için, yapacaklarımızı planladık. Biz asıl final maçı için çalışıyoruz. Kupayı biz alacağız. Kulübümüzü kupayla taçlandıracağız. Esenyurt Belediyesi'ne, Cumhuriyet Halk Partisi'nin flamasını asacağız." diye konuştu.
 Bir diğer ziyaret ettiği mahalle olan Örnek Mahallesi'nde, 15 yıldır serbest eczane işlettiğinden, mahalle halkıyla iç içe olduğuna işaret eden Ataklı "Biz birbirimize ağabey olduk, kardeş olduk, evlat olduk, birbirimize derman olduk. Örnek Mahallesi halkı, Esenyurt'un diğer mahalleleri kadar kaliteli yaşam koşullarını haketmektedir. Tüm mahalle halkını, saygı ve sevgiyle selamlıyorum" dedi.

Ataklı, Talatpaşa Mahallesi'nde yapmış olduğu esnaf ziyaretinde kendisine "Artık biz biriz, bütünüz. Kimse bizlerin birlik ve beraberliğini bozamaz. CHP işte böyle olmalı, bu şekilde çalışmalı. CHP' de çalışan, şu an sizi görüyoruz. Sonuna kadar yanınızdayız" denildiğini ve bu ilgi ve destek karşısında duygulandığını aktardı. "Talatpaşa sakinlerine muhteşem karşılamaları, samimi ve sıcak duruşları için çok teşekkür ediyorum" dedi.

Mehterçeşme Mahallesi'nde de esnaf ziyaretinde bulunan Ataklı " Esenyurt, sınırlarıyla ve artan nüfusuyla, büyük ve  kontrol dışı yönetilen bir ilçemizdir. Gördüm ki Mehterçeşme bir mahalle boyutundan ileri sınır ve nüfusa sahiptir. Mehterçeşme Mahallesi'nde cep belediyesi yerimizin ön tespitini de yaptık. Cep belediyelerimizle, halkımız belediyenin ayağına değil, belediye halkın ayağına gidecektir. Halk hizmetten yoksun, esnaf işsizlikten dertli durumda; ancak her olumsuzluğa rağmen, şükretmesini bilen bir toplumuz. Alevisiyle, Sünnisiyle, Kürdüyle, Türküyle, bütün kültürel renkleriyle bir bütün olan Esenyurt'umuz için var gücümüzle çalışmaya hazırız" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri