ESNAFTAN DUA VE DESTEK İSTEDİ

AK Parti Silivri Belediye Başkanı Tahir Sert, Kara Mustafa Caddesi üzerinde bulunan esnafları tek tek ziyaret etti.

 Sokakta gördüğü her vatandaş ile de tokalaşıp selamlaşan Sert, konuştuğu her vatandaş’tan “destek ve dua” istedi.

Esnafa kendini tanıttı

AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Tahir Sert esnaf ziyaretlerinin yanı sıra, Silivri Mal Müdürlüğü’nü ve SGK Müdürlüğünü de ziyaret etti. Kara Mustafa Caddesi üzerinde bulunan esnafları ziyaret eden Sert, ziyaret ettiği esnaflara “Merhaba ben Tahir Sert. Beni Tanıyormusunuz?” diye sordu. Sert’in bu sorusu üzerine bazı esnaflar Sert’i tanımadığı ifade ederken, büyük bir çoğunluğu da Çanta Belediye Başkanlığı döneminden tanıdığını ifade etti.

Sert esnaftan dua ve destek istedi

Esnaflarla bir süre sohbet eden Tahir Sert, 3 Dönem Çanta Belediye Başkanlığı yaptığını söyleyerek; “ Bu dönem Silivri’de birlikte çalışacağız. Bizden bir isteğiniz varmı? Desteğinizi ve dualarınızı bekliyorum” diyerek esnaflardan AK Parti’ye ve kendisine destek olmalarını istedi.

CHP’li aday adayından Sert’e ilginç cevap

Kara Mustafa Caddesi üzerinde mobilya dükkânı bulunan CHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Yaşar Gören’in mağazasını da ziyaret eden AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Tahir Sert,  Gören’e başarı diledi. Gören’e esnafın durumunu işlerin nasıl gittiğini soran Sert’e  CHP’li aday adayı Gren’in cevabı dikkat çekti.  Esnafın durumunun hiç iyi olmadığını söyleyen Gören; “ İnşallah Sayın Başbakan ile Fetullah hocanın kavgası bir an önce biterde bizlerde daha fazla zarar görmeyiz. Yukarıda filler tepişiyor aşağıda çimler eziliyor” dedi.

Gören esnaf olarak Sert’e dert yandı


Kara Mustafa Sokak’ta yaşanan sorunlara da dikkat çeken CHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Aday adayı Yaşar Gören; “ Kaldırımlar genişledi ama esnaflar kaldırımların tamamını işgal ediyor ve dolayısıyla vatandaşta bizleri belediyeye şikayet ediyor. Esnaf olarak bizlerinde biraz dikkatli olmamız lazım. Ancak bu sokağın ilk önce trafik sorunun çözüme kavuşması gerekiyor” diyerek Sert’e dert yandı. 
Haber/ Fatma Sarıbıyık

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri