Gazcı, zamcı şimdi de kasetçi başbakan

BDP’nin Elazığ’da MHP’yi destekleyeceğine ilişkin telefon konuşmasındaki sesin sahibi olduğu iddia edilen BDP eski Genel Başkan Yardımcısı Gültan Kışanak, dün iddiaları yanıtladı.

BDP’nin Siirt’te desteklediği bağımsız milletvekili adayı Kışanak, BDP Siirt İl Başkanlığı’nda düzenlediği basın toplantısında şunları söyledi:“Başbakan’ın böyle bir kasedin varlığından nasıl haberi oldu? Başbakan mitingde açıkça, ’Böyle bir kaset var yakında yayınlanacak’ diyor. Birkaç güne kadar yayınlanacağını nereden biliyor? Diyarbakır mitinginde söylediği sözlerlerle aslında Başbakan’ın şimdiye kadar birkaç olan sıfatlarına bir yenisini daha ekledi. Gazcı Başbakan, zamcı Başbakan, şimdi ise kasetçi Başbakan oldu.”

BDP Elazığ İl Başkanı Mehmet Kılıçtepe de, kasetteki diğer kişi olduğu ileri sürülen eski BDP Elazığ İl Başkanı Baki Yıldırım’ın kendi fikrini açıkladığını belirterek “MHP’yi desteklememiz mümkün değil. Yani yeryüzü ile gökyüzü birbirine ne kadar uzaksa, biz de MHP’den hatta diğer sistem partilerinden, şu anki anlayışlarıyla o kadar uzağız.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri