GECİKMİŞ HİZMET, HİZMET DEĞİLDİR

Beylikdüzü’ndeki Yeşilvadi Projesi için ayrılan alanın doğal yapısının bozulmaya başladığına da dikkat çeken CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Gecikmiş hiçbir hizmet, hizmet değildir. Siz Beylikdüzü halkına böyle ihanet edemezsiniz” dedi.

 BEYLİKDÜZÜ HALKINA İHANET EDEMEZSİNİZ

CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, 2.Olağan Kongre’yle göreve gelen yeni yönetimiyle birlikte güncel konuların değerlendirildiği bir basın toplantısı düzenledi.

İlçe binasında gerçekleşen toplantıda, yeni yönetimini basına tanıtarak konuşmasına başlayan İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, yeni tüzükle birlikte getirilen cinsiyet ve gençlik kotasını İstanbul’da en iyi uygulayan iki ilçeden biri olduklarına vurgu yaptı.

2014 yılında Beylikdüzü’nde CHP iktidarı için 1 Mayıs itibarıyla startı vereceklerini söyleyen Ekrem İmamoğlu, “Önümüzdeki iki yılı aktif bir şekilde halkla beraber olarak geçireceğiz. Biz Beylikdüzü’nü en iyi yönetecek ekibe ve anlayışa sahip partiyiz. Çünkü biz Beylikdüzü halkının ne istediğini biliyoruz” diye konuştu.

En büyük projelerinin Beylikdüzü Hemşeriliğini gerçekleştirmek olduğunu belirten Ekrem İmamoğlu, “Beylikdüzü, kaliteli bir coğrafya ancak hak ettiği gibi yönetilmeyen bir coğrafya” ifadelerine yer verdi.

METROYU HAYALE DÖNÜŞTÜRDÜLER

Beylikdüzü’nde vatandaşın en büyük sorununun ulaşım olduğuna dikkat çeken İmamoğlu,  metrobüsün geçici bir çözüm olduğunu ve çözümün metroyla sağlanacağını belirterek, “Metro Beylikdüzü için vazgeçilmez ama ben bu iktidarın bunu yapamayacağını adım gibi biliyorum. Metroyu hayale dönüştüren iktidar Metrobüsle vatandaşı oyaladı. Yaklaşık 5 yıl önce hizmete giren Avcılar-Topkapı Metrobüs hattı, hizmete gireceği zaman Beylikdüzü-Topkapı Metrobüs hattı olarak söylendi. Her seçim öncesi kullanılmak üzere Beylikdüzü halkının önüne sunuldu” şeklinde tespitlerde bulunarak yerel iktidarın proje yapmanın öncesinde takvimini dahi belirleyemediklerini söyledi.

“KUSURA BAKMAYIN, SİZE GÜLERLER”

Beylikdüzü Belediyesi’nin kendi sınırları içerisinde devlet hastanesine uygun bir alan üretemediğine dikkat çeken Ekrem İmamoğlu, “ Sağda solda afişlerle devlet hastanesini Beylikdüzü sınırları içerisindeymiş gibi gösteriyorlar.  Yaklaşık 250.000 kişilik bir ilçede eğer siz birkaç küçük sağlık ocağını hizmet olarak halka taşıyorsanız kusura bakmayın size gülerler” ifadelerine yer verdi.

Beylikdüzü’nün kültürel ve sanatsal alandaki eksikliğine vurgu yapan Ekrem İmamoğlu, ilçede sanat adına tek bir obje olmadığının altını çizerek, “Kültür merkezi yılan hikâyesine döndü. Eğer bu sene açılırsa yaklaşık 7 yıl sonra açılmış olacak. Bir kültür merkezi açılışı için halk olarak dilenci durumuna düştük” şeklinde konuştu.


Beylikdüzü’ndeki Yeşilvadi Projesi için ayrılan alanın doğal yapısının bozulmaya başladığına da dikkat çeken İmamoğlu,  “Gecikmiş hiçbir hizmet, hizmet değildir. Siz Beylikdüzü halkına böyle ihanet edemezsiniz” dedi.

Beylikdüzü’nde çözümlenemeyen birçok sorun olduğunu belirterek konuşmasını noktalayan CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayarak toplantıyı sonlandırdı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri