GENÇ:BİRBİRİMİZE KENETLENELİM

CHP Beylikdüzü İlçe Başkanlığı, Kurban Bayramı’nın ikinci günü düzenlediği bayramlaşma töreni partililerin yoğun katılımıyla gerçekleşti. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği törene CHP İstanbul 3.Bölge Milletvekili Süleyman Çelebi de katıldı.
İlçe binasında gerçekleşen bayramlaşma programı öncesinde Marmara Nevşehirliler Derneği’ni makamında ağırlayan CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Yaşar Genç daha sonra

tüm parti üyelerinin bayramını kutladı.Bayramlaşma programında yaptığı konuşmasında, Türkiye’nin zor bir dönemden geçtiğine dikkat çeken Yaşar Genç, ülkeyi aydınlık yarınlara ulaştırmanın tek yolunun birlik olup kenetlenmekten geçtiğine vurgu yaptı.

 

AKP’nin Türkiye’yi adım adım diktatör bir idareye sürüklediğine işaret eden Genç, “Adalet sistemimiz kalmadı. Bütün dengeler bozuldu. Böyle bir ortamda bayramımızı nasıl mutlu kutlayabiliriz. Bir işe girmek istediğinizde dahi hangi partidensiniz diye soru sorulan bir zamandayız. Böyle bir noktada birbirimize kenetlenmeliyiz” diye konuştu.

 

CHP’nin Beylikdüzü’nde bir dahaki kurban bayramı bayramlaşmasını CHP Beylikdüzü Belediye Başkanının da katılımıyla kutlayacaklarına yürekten inandığını dile getiren Yaşar Genç, “Darılmadan, küsmeden birbirimize sarılarak bir seçim kampanyası yürüteceğiz ve partimizi Beylikdüzü’nde iktidar yapacağız” şeklinde konuştu.

 

CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Yaşar Genç’in konuşmasının ardından söz alan CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi ise, Türkiye’de çözülmesi gereken birçok sorunun var olduğuna temas etti. Özelikle sağlık hizmeti konusunda ciddi bir adaletsizliğin hakim olduğuna değindi. Türkiye’de en büyük sorunun adaletsizlik ve hukuksuzluk olduğunu söyledi. Bayramlaşma programı, CHP Beylikdüzü Aday Adaylarının söz almasıyla devam etti.

 

CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Yaşar Genç ve yönetim kurulu üyeleri, program sonunda CHP İstanbul İl Başkanlığı’nın düzenlediği bayramlaşma programına katıldı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri