GERİ SAYIM BAŞLASIN!

Ak Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu Büyükçekmece’de esti gürledi:

Büyükçekmece Belediyesi’ne Ak Parti bayrağı dikmek için geri sayımı başlatın diye teşkilat mensuplarına sert çıkan Babuşçu kimse kongrede aday çıkmasın diyerek de aday adaylarına parmak salladı!

 

Ak Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu kongre sürecinde sancılı günler yaşayan Büyükçekmece teşkilatı ile bir araya geldi. Ak Parti Büyükçekmece ilçe binasında gerçekleşen toplantıda;  teşkilat mensupları, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, ihraç edilen kendi meclis üyeleri, kongrede aday olan Rahmi Yazıcı, Mustafa Uçar ve isim vermeden gazetemiz Haberdar’da Babuşçu’nun hışmına uğradı.

 

Üç ilçeyi önemsiyorum…

 

Teşkilat mensuplarından dedikodu yapmadan 2014’e kilitlenmelerini isteyen Babuşcu; ‘Hedefimiz 2014 yerel seçimlerinde Hasan Akgün’ü alaşağı ederek Büyükçekmece’ye Ak Parti bayrağını dikmektir. 2009 Yerel seçimlerin de az bir oyla kaybettiğimiz Büyükçekmece’yi bu seçimlerde geçmişten de hatalardan da dersler alarak daha bir sıkı çalışarak 2014’te almalıyız’ dedi.

Babuşcu, geçtiğimiz yerel seçimlerde Ataşehir ve Büyükçekmece’yi az bir farkla CHP'ye kaptırılmasının içinde bir uhde olduğunu belirterek Önümüzdeki yerel seçimlerde hedefi yakalayabileceğimizi düşünüyorum. Ataşehir yeni kurulan bir ilçe ve alamadık, içimde uhdedir. Bu seçimlerde kesin alacağız. Bunun yanında Avcılar ve Büyükçekmece de AK Partili yerel yönetim hizmet anlayışıyla tanışacak. 2014 ‘de Avcılar - Büyükçekmece hattını kesintisiz olarak alacağız. Silivri ve Çatalca demiyorum çünkü onlar zaten bizimdi oraları da kendi hatalarımızdan kaybettik şimdi bu hatalarımızı düzelterek geri alacağımızdan eminim dedi.

 

Kongre yapacağız, aday çıkmasın!..

 

Kongre sürecinde herkesi anlamayı, herkesi dinlemeyi, ilçenin aklını oluşturmayı hedeflediklerini belirten Babuşcu ilçe başkanlığına atadığı Celal Babayiğit başkanlığında süreç içerisinde kongre yapacaklarını ve kongrede başka aday istemediğini eğer aday olur kazansanız dahi aşağı alırım ona göre hareket edin diyerek Rahmi Yazıcı ve Mustafa Uçar’ı da uyardı.

 

Akgün’ü takipte!

 

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün’ün ilçe de yaptıklarını takip ettiklerini vurgulayan Babuşcu; ‘Hasan Akgün ne yaparsa yapsın bizim ve de Büyükşehir’in süzgecinden geçmektedir. Biz takipteyiz liman inşaatı ve de Kültürparktaki yıkımların yanı sıra sahildeki tüm gelişmeleri biliyoruz, gerekenler o zaman yapıldı şimdi de yapıyoruz.’ dedi.

 Babuşcu partililerinden kendisine dedikodu değil Hasan Akgün’ü devirecek plan ve proje getirmelerini isteyerek eski ilçe başkanı Recep Erol’un o dönemlerde kendisine faydalı bilgiler getirdiğinin de altını çizerek şimdi de sizlerden bunu bekliyorum dedi.

 

HABERDAR’a eleştiri

 

Gazetemizin ismini vermeden HABERDAR Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Mert’in bir köşe yazısında bahsettiği ‘Akgün ve Babuşçu arasında ortak ilişkiler var’ iddiasını sert eleştiren Ak Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu ‘Bu yazıyı yazan arkadaşı tanımam etmem. Böyle bir iddia ortaya atmış. Hasan Akgün benim hemşerim diye onun yanlışlarına göz yummam. Ben 2007 den bu güne il başkanıyım benim tavrım bellidir. Hemşehri yaklaşımlarına prim vermem. Adam adamsa ona değer veririm. Beni en çok eleştirenler de Trabzonlu dernekleridir. Varsın eleştirsinler benim için önemli olan adamlıktır. Bu iddiayı da zaten tekzip ettim’ dedi.

 

İhraçlarda takip altında!

 

Partiden ihraç edilen meclis üyelerini de takip ettiklerini belirten Babuşcu o kişilerin bundan sonra yaptıklarını da izlemekteyiz hiçbir şey hasıraltı olamaz dedi.

Aziz Babuşcu’nun iki saate yakın oturarak konuştuğu toplantıya, Celal Babayiğit başkanlığındaki ilçe yönetimi haricinde,  il teşkilat başkanı Halis Dalkılıç, il yönetim kurulu üyelerinden Hüseyin Turan, İl Genel Meclis üyelerinden Hamit Öncü. Osman Çağlar, Ahmet Azizağaoğlu, Ak Parti Büyükçekmece eski ilçe başkanları Recep Erol, Memet Akalın, Ekrem Görçeker, İlker Gürbüz, Silivri ilçe başkanı Metin Karakaş, Beylikdüzü ilçe başkanı İbrahim Bülbüllü, belediye meclis üyeleri ve teşkilat mensupları katıldılar.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri