GÖKÇEK; “ÖRGÜTÜN ADAYIYIM”

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Gençlik Kolu Başkanlığının 10 Haziran da yapacağı İl Gençlik Kolları Kongresinde aday olacağını CHP İstanbul Başkanlığında açıklayan Ali Gökçek “bana ille de oncu,buncu denilecekse rahatlıkla örgütçü diyebilirsiniz”


İki dönem İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Ali Gökçek “içtenlikle söyleyebilirim ki  sadece ve sadece siz gençlik kollarındaki  emekçi arkadaşlarımın adayıyım.  Ben  hiçbir  genç arkadaşımı  partimizin herhangi  bir yerinde  görev yapan  anakademe yöneticilerine  ezdirtmem,ezdirene de müsaade etmem” şeklinde konuştu.
CHP Gençlik Kolu Başkanları,yöneticileri ve delegelerinin yoğun ilgi gösterdiği açıklamada Gökçek “ Gün, okulunun önünde polis otosunu görüp acaba ben boynumdaki puşiden dolayımı aranıyorum diye düşünüldüğü gündür.Gün, sevdiği bir halk ozanını veya bir müzik grubun dinlemek için bilet alan veya almaya çalışan insanların tutuklandığı gündür.Gün yazamadığı kitabı, basım evinde toplatılan genç gazeteci arkadaşlarımızın tutuklandığı gündür.Gün, Başbakanın gazetecilere tasmanız var sizlerin diyerek hitap ettiği gündür.Gün, İçişleri bakanının vatandaşa takla at da görelim dediği gündür.Gün,  İnsanlık tarihinin en kara katliamlarından birinin yaşandığı Sivas madımak davasının zaman aşımına uğratılmasına hayırlı olsun denildiği gündür. Gün,  552 öğrenci arkadaşımızın tutuklandığı, okulundan ayrı bırakıldığı, ailelerinden koparıldığı gündür. İşte bu yüzdendir ki, gün Cumhuriyet Halk Partisine sahip çıkma günüdür. Değerli dava arkadaşlarım, Türkiye ne yazık ki,  bu  ve  daha burada sayamayacağım bir çok olayın, vakanın  yaşandığı bir coğrafya haline gelmiştir.İşte bu nedenlerden dolayı partimizin bize verdiği her görevi şerefle ve onurla taşıdık taşımaya devam edeceğiz” dedi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri