GÜÇBİLMEZ; ÇATALCA KÜÇÜK KALSIN İSTİYORLAR!

AK Parti Çatalca İlçe Başkanı Selim Güçbilmez bir basın açıklaması yaparak CHP Çatalca İlçe Başkanı Naci Özcan’a cevap verdi.

 Bakıyorum zihniyet aynı, Hala Çatalca küçük kalsın istiyorlar. Çünkü niyet belli.  Keşke ilk beyanatı yapıcı olsaydı da kendisi bizlere gelip bahsettiği konular hakkında bilgi alsaydı diyen Selim Güçbilmez açıklamasında şunlara yer verdi;

 

 

Ak Parti Çatalca İlçe Başkanı olarak CHP Çatalca’nın yeni İlçe Başkanı Naci Özcan’ın beyanlarını üzülerek okudum. Çok talihsiz bir açıklama olmuş. Sadece bunu söyleyeceğim ve herhalde anlayacaktır. Soruyorum yalan olan yeni bir devlet hastanesini hem de Bölgenin en modern hastanesini Çatalca’mıza kazandırmamız mı? Yalan olan yıllardır hasretini çektiğimiz köylerden hastanelere ulaşmakta zorluk çektiğimiz hastaya ulaşmakta sıkıntı yaşadığımız 112 Acil Servis Noktasının Çatalca’ya hem de Subaşı Köyüne getirmek mi? Yalan olan, bir lise, bir ilköğretim okulu, bir ana okulu kazandırmak mı? Bunlar sadece bir kaçı. Öyle bir belediye var ki meclis kürsüsünden roman kardeşlerimizin selzede olmadığını, evleri hak etmediğini söyleyebiliyorlar. Çatlasalar da, patlasalar da mağdurlarımıza evleri yapacağız .Biz göreve geldiğimizden beri ne söz veriyorsak tutuyoruz. Siz 3 yıldır ne yaptınız, neler yapmanız gerekiyordu, 2009 yerel seçimlerinde ne sözler verdiğinizi seçim kitapçığınızdan okuyunuz. Ne kadar yalan söylediğinizi orada bulacaksınız. Ne kadar yalanlar ile bir yerel seçim propagandası yaptığınızı anlayacaksınız.

 

Halkımız da dün görmüştür ki Ahlak ve erdemlikten bahseden CHP İlçe Başkanı ilk beyanında baltayı taşa vurmuştur. Bizim işimiz hizmet, kavga değil. Kendilerine şimdiden Çatalca’da siyaseten “ çamur at izi kalsın” anlayışından uzak olmalarını tavsiye ederim. Artık böyle bir siyaset bu ilçede kalmamıştır. Kendine çok güvenen var ise Cumhuriyet Meydanı burada. Çağırırız tüm basın mensuplarını ve onların önünde kim yalancı kim doğrucu herkes de görmüş olur. Öyle gazetelere iki beyan yazıp fazla fazla dağıttırıp ilçede bilgi kirliliği yaratmak eskide kalan siyaset tiyatrosuna benzer. Keşke bizlere 3 yılda yaptıkları projeleri ve hizmetleri anlatsaydı. Kendi beyanında kendi kendini de yalanlamış. Yazılan yazıda da hiçbir hizmeti yapmadıklarını ve sahiplenmediklerini belirtmiş. Sahiplenmeye çalışsalar da bizim partimizin ilçenin en ücra köşesinde ki üyesi bile buna müsaade etmeyecektir. Hatta Çatalca halkı sahiplenilmeye çalışılan hizmetlere de gülüp geçmektedir. Son tavsiyem 2009’da yerel seçimlerde basılan seçim kitapçıklarını iyi okuması ve bu kitapçığın içerisinde ki hiçbir sözün tutulamadığını görüp kimin yalancı kimin hizmetkar olduğunu ayırmasıdır. Ama iyice bir okusun. Birilerinin de dediği gibi benim karşıma da dersini çalışıp gelsin.

 

“Hizmeti ne belediye başkanımız ne de İl Genel meclis Üyelerimiz sahiplenmiyor” demiş. Geçen haftalarda Cem Kara’nın televizyon programını ilçe başkanı bile izlememiş demek ki. Önce o programı izlesin.Eğer izleseydi ve  mecliste ki faaliyet raporunun okunduğu sırada uyumayıp dinlemiş olsaydı hastaneye ve polis okuluna nasıl sahip çıkılmaya çalışıldığını anlayacaktı. Hala faaliyet raporunda üç yıldır Nazım Özbay Kültür Merkezi Binasının resmini koyuyor. Çünkü başka bir şey bulamıyor.Kültür Merkezi Binasının kim tarafından yapıldığını da herkes çok iyi biliyor.   

 

CHP’nin Yeni İlçe Başkanı Naci Özcan’ın Kamuoyu karşısında beni böyle bir cevap vermeye zorunlu bırakmasından dolayı üzüldüğümü ifade ederek keşke ortak projeler ile Çatalca faydasında buluşabilseydik diyorum. Maalesef bu zihniyette kişiler oldukça niye Çatalca’mızın diğer ilçelerden geri kaldığının cevabını sanırım bulabiliriz.  

                                                                                                         

                                                                                              

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri