Gürbüz başvurusunu yaptı

Uzun zamandan beri Esenyurt’ta Yaşayan ve İnşaat sektöründe hizmet veren Duran Gürbüz, Esenyurt belediye meclis üyesi aday adaylığı için CHP Esenyurt İlçe Başkanlığına başvuru yaptı.
Başvurusunu Kabul eden İlçe Başkanı Alaattin Erbaş Bizim için tüm adaylarımız çok emektar ve değerli. Her birinize başarılar diliyor, adaylığınızın hayırlı olmasını temenni ediyorum dedi.

 Öz geçmişi

Tokat Erbağ nüfusuna kayıtlı 1964 doğumlu evli ve üç çocuk babası olan Duran Gürbüz,İlk okulu Erbağ Keçeci Köyü’nde okudu.İmkansızlıktan daha fazla okuyamadı ve inşaat sektörüne atıldı. Askerliğini bitirdikten sonra,sözleşmeye dayalı 2 yıl Rusya’da taşeron işçi olarak çalıştı. Bir yıl da Türkmenistan’da çalıştı.Sözleşmesi sona erince tekrar ekibiyle Türkiye’ye döndü.

Kıraç’ın Esenyurt’a katılmasından önce Aile şirketi Gürbüzler İnşaat TİC.LTD. Şirketini kurdu.Hala bu şirkette çalışmakta.

 Siyasi geçmişi

Esenyurt’ta 2000 yılından beri CHP bünyesinde siyaset yapmakta.

Bölgemizde iki yıl Tokatlılar Derneğinde yöneticilik, iki yıl Tokat Keçeciler derneğinde yöneticilik,iki yıl Esenyurt CHP İlçe Başkan yardımcılığı ve muhtarlardan sorumlu yönetici olarak görev yaptı.

Belediye Meclis Üyeliğine aday olmamdaki amaç, bu bölgede uzun zamandan beri hem iş alanında hem de partimiz CHP bünyesinde çalışmaktayım. Amacım hem Partimize hem de Esenyurt halkına daha iyi bir hizmet sunmakta.
  Haber/Gül Güyük

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri