Gürsel Tekin 3. Bölgede

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, CHP Beylikdüzü Gençlik Örgütü'nün “Zamlara boyun eğmiyoruz” adlı eylemine destek verdi.

Beylikdüzü Metrobüs durağının girişinde yapılan eyleme yaklaşık 100 kişilik grup katıldı. İlk olarak CHP Beylikdüzü Gençlik Örgütü, son zamları eleştiren bir basın açıklaması okudu. Basın açıklamasının ardından Gürsel Tekin kısa bir konuşma yaptı.

Yağmur nedeniyle şemsiye altında konuşmasını yapan Tekin, son zamanlarda bir çok kalemde yüksek oranda zamlar yapıldığını belirtti. Türkiye'nin en pahalı benzini kullandığını belirten Tekin, "Başbakan 3Y ile yola çıktı. Ancak yoksulluk gittikçe büyüdü. Yolsuzluğun, cumhuriyet tarihinden beri en çok yaşandığı dönem bu dönem. Yandaşlara katrilyonlarca rant yaratılıyor. Arkamızdaki metrobüslerin Hollanda'dan nasıl alındığını biliyoruz. 3Y ile başlayan o yumuşak çocuklar bugünün zalimi oldu." dedi.

Konuşmasının ardından Gürsel Tekin, eylemci gençleri yanına çağırarak fotoğraf çektirdikten sonra CHP Beylikdüzü ilçe örgütüne kısa bir ziyaret yapıp, hemen peşinden CHP yüksek disiplin kurulu eski üyesi İbrahim Yılmazın vefat eden bir yakınının Gürpınar’da oturan ailesine taziyede bulunup 3. Bölgeden ayrıldı.



İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri