Hakan Ataklı: Arı gibiyiz

CHP Esenyurt Belediye Başkan Aday Adayı Hakan Ataklı geçtiğimiz Cumartesi sabahı Esenyurt Muhtarları,İl Dernek Başkanları,ilçe ve köy dernekleri,Esenyurttaki Cemevi yetkililerinin de katılım sağladığı bir kahvaltı verdi.

50 kisinin katıldığı kahvaltıda tanışma sohbet ve sıcak bir ortamın oluşması Ataklı'nın çizgisinin muhtarlar, Cemevleri ve derneklerce kabul görür nitelikte olduğunu ortaya koydu.

 

“Projelerimizin hepsi halktan yana projeler”

Ataklı yaptığı konuşmasında"Davetime karılarak bizleri mutlu ettiniz.Bu buluşma bir ön tanışmadır.Birlik ve beraberliğin sağlanacağından kimsenin şüphesi olmasın.Başarı birlik ve beraberlik noktasında yakalanacaktır.2014 Mart ayında Esenyurt Belediyesini hep birlikte yöneteceğiz.89 projeyle, çalışmalarımızla azim ve kararlılığımızla dinamik ve çalışkan duruşumuzla Esenyurt halkının sempati ve beğenisini kazandık.Hepimiz halk için çalışmalıyız.

Taşeronlara yersiz ve gereksiz kaptırılan paralar yerine, Belediye bünyesinde kurulacak birimlerle Esenyurt gençliğinin geleceğini güvence altına alarak gençliğimize ve halkımıza istihdam yaratmalıyız.Biz halkçı belediyecilik anlayışını Esenyurt ilçesinde hayata geçirmeye kararlıyız.Biz ihaleler ile halkın vergilerini birilerinin saraylarına altın musluk yapanlara karşı duruş sergiliyoruz.Projelerimizin hepsi halkçı ve halktan yana projeler..

Halk bizi işte bu nedenle istiyor.Biz çalışmaya hazırız.İşte ekip işte kadro.Hepimiz bu ekibin içerisinde yer alacağız.Kimse ötekileştirilmeyecek, ayrıştırılmayacaktır.Esenyurt'umuzu hep beraber yöneteceğiz.Katılımınız şahsımı onurlandırmıştır.Sizler kimseye bağlı hareket etmeyen yürekli yöneticilersiniz.Helal olsun sizlere.Esnaflarımızla, halkımızla iç içe olmaya, ziyaretlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz.Evet biz "Arı" gibi çalışıyoruz.Çalışmaya da devam edeceğiz. Kahvaltıya katıldığınız için teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum" dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri