Hakan Ataklı basınla buluştu

CHP Esenyurt Belediye Başkan Aday adayı Hakan Ataklı, geçtiğimiz gün verdiği davetle yerel basın temsilcilerini Kanatçı Ova Restaurant’ta ağırladı. Ataklı projelerini ve çalışmalarını gazetecilerle paylaştı.

Çok sayıda yerel medya mensubunun katıldığı yemekte konuşan Ataklı, CHP Esenyurt Belediye Başkan Aday Adayı Eyüp Can Kantar’ın kendileri lehinde adaylıktan çekildiğini de açıkladı.

Eyüp Can Kantar’ın CHP Esenyurt Belediye Başkan Aday Adaylığından çekilmesinin ardından CHP’den Belediye Başkan adaylığı için resmi başvuru yapan kişi sayısı 2’ye düşmüş oldu.

“Çalışmalarımız halktan takdir görüyor”

CHP Esenyurt Belediye Başkan Aday adayı Hakan Ataklı, geçtiğimiz gün verdiği davetle yerel basın temsilcilerini Kanatçı Ova Restaurant’ta ağırladı. Yerel Medya mensuplarına teşekkür ederek konuşmasına başlayan CHP Esenyurt Belediye Başkan Aday Adayı Ecz. Hakan Ataklı, bugüne kadar yaptığı çalışmaların halktan takdir gördüğünü belirtti. Çalışmaları hakkında bilgi veren Ataklı; “CHP’den Eseyurt Belediye Başkan aday adaylığı için üç kişi başvuru yaptı.  Ben, Eyüp Cem Kantar ve Kemal Deniz Bozkurt aday adaylıklarını açıkladı. Şuan bu üç isim çalışmalarını sürdürüyor.  28 Temmuz tarihi itibariyle başvurumuzu yaptık. 30 Temmuz tarihi itibariyle de aktif bir şekilde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Çalışmalarımız, halkımız tarafından takdir topluyor ve bizde bu takdire layık olmak için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

Gürbüz Çapan’a selam…

Konuşmasının devamında Eyüp Cem Kantar’ın kendisi lehine yarıştan çekildiğini belirten Ataklı;  “Eyüp Cem Kantar, bundan sonra bizlerle birlikte omuz omuza hareket etme kararı aldı. Bizde bundan onur ve gurur duyuyoruz. Bizler Cumhuriyet Halk Partililer olarak bundan sonra süreçte ötekileştirmeden herkese kucak açacağız. Birlik ve beraberlik içerisinde yerel seçimlerde başarılı olabiliriz. Eğer biz birlik ve beraberlik içinde olmazsak önceki dönemlerdeki sıkıntıları tekrar yaşayacağız. Esenyurt siyasetinin önde ismi Sayın Gürbüz Çapan’a da buradan saygı ve sevgilerimi iletiyorum.   Değerli arkadaşlar Esenyurt’un yüzde yetmişi sosyal demokrat bir yapıya sahiptir. 2014 yerel seçimlerinde CHP flamasını Esenyurt Belediyesine takacağız, bundan kimsenin şüphesi olmasın.  Tekrarda aramıza katılan Sayın Eyüp Cem Kantar’a huzurunuzda bir kez daha teşekkür ediyorum” diyerek sözü Kantar’a bıraktı.

“Adayımız kim olursa yanında olacağız”

Yerel basın mensuplarını selamlayarak konuşmasına başlayan, Eyüp Cem Kantar ise Mustafa Kemal Atatürk’ün kurucusu olduğu Cumhuriyet Halk Partisi’nde göreve Gençlik kollarından başladığını belirterek; “Gezi olaylarında sırasında gençlik bir patlama yaşadı. Bu olaylardan sonra artık görev almanın zamanı geldi dedik. Arkadaşlarımın tavsiyesi ve destekleriyle bu işe kalkıştık. Birleşerek Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidara taşıyacağız. Birlik ve beraberlik içinde gezeceğiz. Adayımız kim olursa olsun, yanında olacağımızı beyan ediyoruz. Gençlik olarak buradayız, kendi projelerimiz de var, onları da buraya katarak yola devam edeceğiz” dedi.

“İlçemizle birlikte çalışacağız”

Eyüp Cem Kantar’ın ardından tekrar söz alan CHP Esenyurt Belediye Başkan Aday Adayı Hakan Ataklı, Eyüp Cem Kantar’la birlikte Caner ilhan ve CHP Esenyurt İlçe Gençlik Kolları eski Başkanı Sunay Ekinci’nin de aralarına katıldığı belirti. Sunay Ekinci’nin kendi çalışmalarında öncülük yapacağını belirten Ataklı; “İlçemizle birlikte çalışacağız. Biz ilçeyi ayrı, kendimizi ayrı düşünmeyeceğiz. Ancak yaptığımız çalışmalarda Sunay Hanım bu işin liderliğini üstlenecek bunu da huzurunuzda açıklamak istedim” dedi.  

“Birileri bilsin ki; Sunay Ekinci susmaz!”

CHP Esenyurt Gençlik Kolları eski Başkanı Sunay Ekinci ise görevden alındığını belirterek; “Bunun sebebi ise susmadığım için. Ama birileri bilsin ki Sunay Ekinci susmaz! Haksızlıkların önünde durur. Bundan birileri rahatsız olacak diye biz bir kenara çekilip susamayız” dedi ve Esenyurt Belediyesi Meclis Üyeliği için aday adaylık başvurusunda bulunduğunu belirtti.

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri