HALKI HER ORTAMDA DİNLİYOR

Sosyal paylaşım sitesi twitter'da takipçileri ile buluşan CHP Beylikdüzü Belediye Başkanı Aday Adayı Ekrem İmamoğlu, kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.

Sosyal medyaya önem veren ve yakından takip eden CHP Beylikdüzü Aday Adayı Ekrem İmamoğlu, twitter’da takipçileri ile buluştu. #gelecegimizicin hastagıyla, bir saati aşkın sürede takipçileri ile sohbet eden Ekrem İmamoğlu, kendisine yöneltilen sorulara içtenlikle cevap verdi.

Takipçilerinden en fazla ulaşım sorunu konusunda sorular alan Ekrem İmamoğlu, çözüm için projelerin hazır olduğunu, yakında açıklayacaklarını belirtti.

Takipçilerine Beylikdüzü projeleriyle ilgili ipuçları da veren Ekrem İmamoğlu, bir takipçinin “Gürpınar ve Kavaklı köy kalmaya mahkûm mu” sorusuna, Gürpınar, Kavaklı ve Yakuplu’nun, tasarladıkları meydan projesiyle ilçenin çekim merkezi haline geleceğini söyledi.

Beylikdüzü’nü çağdaş bir kent yapmak için hazır olduklarının mesajını veren İmamoğlu,  her zaman halkın arasında, halkla üreten ve hesap veren bir sürece talip olduklarını ifade etti. İmamoğlu, bir takipçisinin “halkta olumlu bir algınız var, bunu nasıl başardınız” sorusunu ise, “çok çalışmak, sürekli gözlem yapmak, yol arkadaşlarıyla sürekli diyalog kurmak, önyargısız ve empati dolu bir hayat kavramlarıyla yanıtladı.



İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri