İBB Meclis Üyelerinden Kutlu’ya Kutlu Olsun Ziyareti

AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı görevine atanan Rıfat Kutlu’ya tebrik ziyaretleri yoğun bir şekilde devam ediyor.
Aynı zamanda İBB Meclis üyesi de olan Kutlu’yu bu gün de Ak Parti Büyükçekmece, Çatalca, Silivri, Bağcılar ve Şişli İBB Meclis üyesi arkadaşları ziyaret ettiler. Misafirlerini makamında verdiği kahvaltıyla ağırlayan Kutlu, Kendisini tebrik ederek hayırlı olsun dileklerini ileten Meclis Üyesi arkadaşlarına bu nazik ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini belirterek teşekkür etti. 

AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı görevine atanan Rıfat Kutlu’nun Çiçek bahçesine dönen ilçe makamında bir yandan tebrik ziyaretlerini kabul ederken, diğer yandan da yönetim listesini oluşturmaya çalışıyor. Kutlu, Partili yetkili organları ile istişare ettiğini belirterek yeni yönetim listesinin bu hafta sonuna doğru tamlanacağını söyledi.

Kutlu’ya Ak Parti’li  İBB Meclis üyeleri ile birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulunan ve misafirler adına konuşan Ak Parti Büyükçekmece ve İBB Meclis üyesi Recep Erol, Rıfat kardeşimiz genç ve çok çalışkan bir arkadaşımız İBB toplantılarında da beraberiz çalışmalarını görüyoruz kendisinin Silivri de çok başarılı olacağına inanıyoruz. Tekrar yeni görevi partimize ve de Silivri’mize hayırlı olsun dedi. 

Göreve yeni atanmasından dolayı kendisine tebrik ziyaretinde bulunan Ak Parti Büyükçekmece ve İBB meclis üyesi Recep Erol’un yanı sıra Şişli İBB Meclis üyesi Adnan Yılmaz, Çatalca İBB Meclis üyeleri Hüseyin Kahya ve Mesut Üner, Silivri İBB Meclis üyesi Tamer Şişman, İBB Bağcılar meclis üyesi Erdal Yılmaz ve Ak Parti Büyükçekmece belediye meclis üyeleri Bedir Gürses, Mir Mehmet Öztürk, Hasan Bacıoğlu, Mustafa Uçar, Musa Kaynar, Yadigar Bakacak ile Çatalca Spor Kulüp başkanı ve Ak Parti Çatalca Belediye meclis üyesi Hasan Gökçe’de  Kutlu’ya yeni görevinde başarılar dileyerek, hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Erol ve beraberindekiler ziyaret sonrası ise Silivri İBB Meclis Üyesi, Sora Kozmetik Genel Danışmanı Tamer Şişman’ı  fabrikasında ziyaret ettiler. Samimi ve sıcak bir sohbet içerisinde geçen ziyaretler de genel ve yerel siyasetin yanı sıra ülke gündemi konuşuldu.

HABER: SALİH MERT


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri