İbrahim Nabi Selçuk, AK Parti'dan aday adayı oldu

Ak Parti’nin kuruluşunda beri çeşitli görevlerde bulunan ve yaptığı projelerle isminden söz ettiren Sosyal Proje Uzmanı İbrahim Nabi Selçuk Milletvekilliği aday adayı oldu.
 Türk Dünyası Festivalleri, Çocuk yetiştirmede temel değerlerin önemine yönelik hizmetler, sosyal Medya kirlenmesini önleyecek eğitimler gibi çok sayıda projeye imza atan Selçuk, İstanbul 3. Bölge Milletvekili aday adayı oldu.


Yaptığı sosyal projelerle adından söz ettiren İbrahim Nabi Selçuk, neden aday olduğunu şöyle anlattı: “2023 vizyonu doğrultusunda uzun zamandır hizmet verdiğim bölgemizde gelecek nesillerin inşasında önemli rol alacak eğitsel, sosyal, kültürel ve sanatsal altyapıyı oluşturmak istiyoruz. Ülke genelinde örnek olacak bir dinamizm yaratmak, bölgenin temel unsurlarını dikkate alacak geniş yelpazede çalışmalar yapacağız. Tüm bu çalışmalar vesilesiyle temel değerlerine bağlı, yozlaşmışlıktan uzak ülkesini, milletini seven, iletişim çağının meydana getirdiği kirlenmişliği yaşamamış  bir nesil oluşturmak ana gayemiz olacaktır. Yıllardır yürüttüğüm Sosyal Proje Uzmanlığı alanındaki çalışmalarım, bölgede etkin rol aldığım sivil toplum örgütleri ve parti tabanındaki her kademede yerine getirdiğim vazifeler ışığında elde ettiğim tecrübelerle gönüllü olduğum bu vazifenin bir toplumsal bir sorumluluk olduğunun bilincindeyim. Üreten, geliştiren ve yaptığı projelerle toplumsal üzerinde geniş etkiler yaratan, sahada etkin rol alan ve her yeni adıma proje mantığıyla yaklaşan bir çalışma düsturuyla hizmete gönüllü oldum.”  

214 YEREL SEÇİMLERİNDE MEDYA TANITIMIN BAŞINDAYDI

1982 Adıyaman doğumlu olan Selçuk, genç yaşına rağmen Ak Parti’de önemli görevler üstlendi. 2010 yılında Büyükçekmece İlçe Yönetim Kurul üyeliği, 2011-2013 yılları arasında AR-GE Birimi İlçe Başkan Yardımcılığı, 2014 yerel seçimlerde SKM Tanıtım ve Medya Başkanlığı, 2014 yılında İlçe Teşkilat Başkanı olarak görev yaptı.

Yüksek lisans eğitiminin ardından bir süre Eğitim ve Psikolojik Danışmanlık hizmeti veren ve Sosyal Proje Uzmanı olarak birçok belediyeye ve STK’lara danışmanlık yapan Selçuk, Aile, gençlik, kültürel değerlerin yeni kuşaklara aktarılması, kendi değerlerimize ait sahne sanatları, engelsiz toplum, madde bağımlılığı, Türk Dünyası festivalleri, Etnik Kültürler ve dini değerlerimizin yaşatılması için sayısız projelerle binlerce insana ulaşan projelere imza attı.   

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri