İDDİALI VE HAZIRLIKLIYIZ

CHP Beylikdüzü İlçe Başkanlığı tarafından CHP Beylikdüzü Belediye Meclis üyesi aday adaylarıyla birlikte Beylikdüzü için çalışma ve çözüm üretme amaçlı bir Çalıştay düzenlendi.

Büyükçekmece Kaya Ramada Otel’de gerçekleşen Çalıştaya katılan Meclis üyesi aday adayları oluşturulan çalışma gruplarıyla Beylikdüzü ile ilgili sorunları birlikte tespit ederek ve çözüm yollarını birlikte aradı.

 Birlikte beyin fırtınası yapıldı

Yerel seçimlere dönük motivasyon güçlendirme, birlikte çalışma arzusunu kuvvetlendirme amacının hedeflendiği Çalıştayda, Meclis üyesi aday adayları Beylikdüzü ile ilgili beyin fırtınası yapma imkanı buldu.

 Eğitimin amaç ve yöntemi hakkında bilgi verilmesiyle başlayan Çalıştay, CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Yaşar Genç’in konuşmasıyla devam etti. Genç, Meclis üyesi adaylarının belirlenmesi aşamasında meclis üyeleriyle gruplar halinde bir araya gelmeyi planladıklarını söyledi.

 Beylikdüzü’nde önemli bir sürecin başında olduklarına dikkati çeken CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu ise, yerel seçim sürecinde izlenecek yol haritasıyla alakalı bilgilendirmelerde bulundu.

 “Birçok mahallede birinci parti çıkacağız”

 Yerel Seçimlere az bir zaman kaldığını vurgu yaparak her günü maksimum verimlilikle geçireceklerini ifade eden İmamoğlu, “Biz 30 Mart’ta seçimi kazanarak sizlerle birlikte Beylikdüzü halkının kalbini kazanmayı başaracağız” dedi.

 Yerel Seçimlere hazırlık aşamalarından da bahseden İmamoğlu, Seçim Koordinasyon Merkezi ve 20 adet Seçim İrtibat Bürosu hazırlığı içerisinde olduklarını söyledi. Ayrıca Engelliler ve Yaşlılar Seçim Koordinasyon Merkezi ile Gençlik Merkezi de kurarak bir ilki gerçekleştireceklerini belirten İmamoğlu, seçimlere iddialı hazırlandıklarının mesajını verdi. “Birçok mahallemizde birinci parti çıkacağız” dedi.

 

 

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri