İDF’den Küpeli'ye destek...

İstanbul Dernekler Federasyonu CHP Avcılar Belediye Başkan aday adayı Gazeteci Yazar Mustafa Küpeli'nin Halkçı belediyecilik projesine tam destek verdi.

       İstanbul Dernekler Federasyonu Genel Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri CHP Avcılar Belediye Başkan Aday adayı Gazeteci-yazar Mustafa Küpeli'yi çalışma ofisinde projelerini dinledi.
  
Ziyarete şu isimler katıldı: İstanbul Dernekler Federasyon Genel Başkanı Velişan Yerli, İstanbul Dernekler Federasyon Başkan yardımcısı ve Polat Köyü Dernek Başkanı Salih Mert, İstanbul Dernekler Federasyon Başkan yardımcısı Muhlis Polat, İstanbul Dernekler Federasyon Kurulu Üyesi Beyzade Süvari, İstanbul Dernekler Federasyon Kurulu Üyesi Dursun Süvari, İstanbul Dernekler Federasyon Kurulu Üyesi Nüsret Süvari, İstanbul Dernekler Federasyon Kurulu Üyesi Mustafa Yerli, İstanbul Dernekler Federasyon Kurulu Üyesi Atife Odabaş, İstanbul Dernekler Federasyon Kurulu Üyesi Gürsel Yeter, İstanbul Dernekler Federasyon Kurulu Üyesi Murat Kazankaya, İstanbul Dernekler Federasyon Kurulu Üyesi Alptekin Başargül ve beraberinde bir heyet katıldı   

               Ziyarette konuşan İstanbul Dernekler Federasyonu genel başkanı Velişan Yerli; ''İstanbul'daki Mevcut Belediye Başkanları sivil toplum örgütlerinin fikirlerini almıyor. Adeta sivil toplum örgütlerini tükenmesi ve gücümüzün azalması için yoğun bir çaba sarf ediliyor. Bundan dolayı İstanbul hep yanlış yönetilmiş durumda. Bu gün İstanbul beton kente döndü, trafikten ötürü başka illere göç düşünülüyor. Eğer sivil toplum örgütleri bu işin içine alınsaydı bugünkü sıkıntıları çekmemiş olurduk.'' Dedi.
              Sn Küpeli; Rantçı diktatör, mafya usulü belediyecilik anlayışının yerine Halkçı belediyecilik anlayışını inşa etmek için bir çaba gösteriyor. Siyasi partiler bu Halkçı projeyi dikkate alırsa biz sivil toplum örgütleri de halkçı belediyeciliğin Türkiye'de rayına oturması için gereken katkıyı sunarız.
O zaman Türkiye halkı kendi kendini yönetip mutlu olur .Medyanın dilinden düşmeyen yolsuzluklar da olmaz, kentler derin bir nefes alır. Türkiye çok şey kazanır. ''dedi.
Şayet CHP  Sn. Küpeli'yi  aday gösterirse Avcılar ilçesi bu halkçı belediyecilik anlayışının lokomotifi olur Avcılar ve Türkiye yeni bir halkçı yönetimine kavuşur
  
  
Oğuzhan Sarıçayır/Avcılar/Siyasal Birikim

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri