İlçe Protokolü Ak Parti İftarında Buluştu..

Ak Parti Büyükçekmece ilçe başkanlığı ilçe genelindeki mahallelerde sokak iftarlarını devam ediyor.

Paylaş ki kardeş olasın sloganıyla düzenlenen ve binlerce vatandaşı aynı sofrada buluşturan Ak Parti Büyükçekmece ilçe teşkilatı önceki günde ilçe protokolüne iftar verdi. İftar yemeğine Ak Parti Genel başkan yardımcısı eski içişleri bakanı Abdülkadir Aksu ve Büyükçekmece’den sorumlu bölgemiz Milletvekili Feyzullah Kıyıklı da katıldılar.

Siyasi partilerden CHP Büyükçekmece ilçe başkanı Dursun Tazegül ve başkan yardımcıları Ercan Çiftçi, İbrahim Çakmak, Hüseyin Gökbulak, Hakim Kala ve Naciye Baykalın yanı sıra Demokrat Parti ilçe başkanı Ömer Sert’inde katıldığı oba Clupteki iftar yemeğine ilçe Emniyet Müdürü Mustafa Haluk Öztürk, Büyükçekmece müftüsü Mehmet Narin, Esnaf Odası başkanı Rahmi Yazıcı, Milli Eğitim Şube müdürleri, Okul Müdürleri, İl Genel ve Belediye meclis üyeleri, Mahalle Muhtarları ve Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri katıldılar

İftarda konuşan ilçe başkanı Av.Celal Babayiğit yaptığı konuşmada Ramazan ayı içerisinde sayısız nimetleri barındıran mübarek bir ay şükürler olsun ki bizler iman sahibi olarak bu güzelliklerden doya, doya istifade ediyoruz. Ramazan her şeyden önce bizlere cömertliği öğretiyor bu akşam burada bu mübarek günde sizlerle birlikte olmaktan çok memnun olduk katılımınız için hepinize teşekkür eder yaklaşan Ramazan bayramınızı da tebrik ederim dedi.

Bölge Milletvekilimiz Ak Parti genel başkan yardımcısı Abdulkadir Aksu da yaptığı konuşmasında iftara katılanların ramazan ayını ve yaklaşan Bayramlarını tebrik ederek ailenizle sağlıklı, huzurlu ve mutluluk içinde bir ömür diliyorum dedi. Aksu ve Babayiğit ayrıca son günlerde verdiğimiz şehitlerimiz ve tüm şehitlerimizi de rahmetle anarak yakınların da baş sağlığı dileğin de bulundular.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri