İlklerin başkanından Erol’a tavsiyeler!

2004 Yerel seçimlerinde Trakya’da Ak Parti’den seçilen ilk belediye başkanı olma özelliği taşıyan, Kırklareli Pehlivanköy ilçe belediye başkanı Hüseyin Açıkel dün Büyükçekmece’de Ziraat Odası Başkanı Recep Erol ile birlikte bir dizi ziyaretlerde bulundu.
17 Personel ve birde kendisi başkan olarak toplam 18 kişili ile iki dönemdir Pehlivanköy ilçe belediyesinde hizmet veren Açıkel, hiçbir kimseye borçlarının olmadığını belirterek2014 Yerel seçimlerinde tekrar aday olmayı düşünüyor. Açıkel, halkımız görev verirse 3. Dönemde Pehlivanköy ilçemize hizmet vermeye devam edeceğiz dedi. 

Trakya’da Ak Parti’den seçilen ilk belediye başkanı olan Açıkel, an itibarı ile Trakya’da toplam 26 belediyenin 11 tanesinin Ak Partili olduğunu belirtti ve önümüzdeki yerel seçimlerde ise Trakya’nın bu rakamın çok daha üstünde Ak Partili belediye ile tanışacağını söyledi.

Damadı Belediye Başkanı Olarak Görmek İstiyoruz!..

Dün Büyükçekmece de Ziraat Odası Başkanı Recep Erol’un misafiri olan Başkan Açıkel; Recep Erol kendilerinin damadı olduğunu ve de çok değerli bir dostu olduğunu belirterek inşallah Recep Erol’uda yakın zamanda belediye başkanı olarak göreceğiz dedi. 
Recep Erol ile birlikte Büyükçekmece’yi gezen Açıkel, öğlen yemeğinin ardındanİlçe Kaymakamı İbrahim Yurdakul’u ziyaret etmeyi de ihmal etmedi.

Hüseyin AÇIKEL Kimdir..

Pehlivanköy Belediye Başkanı Hüseyin Açıkel,30 Nisan 1963 tarihinde Kırklareli iline bağlı Pehlivanköy ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Pehlivanköy’de Lise öğrenimini Çorlu Endüstri Meslek Lisesinde yaptı. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi ön lisans mezunudur.
 
1985 yılında İç İşleri Bakanlığı nüfus ve vatandaşlık işleri genel müdürlüğünde memur olarak göreve başladı. Daha sonra Tekirdağ, Lüleburgaz ve Pehlivanköy nüfus müdürlüğünde görev yaptı.
 
30 Aralık 2003 tarihinde nüfus müdürlüğündeki görevinden istifa ederek AK Parti Belediye Başkan Adayı oldu. 28 Mart 2004 yılı yerel seçimlerinde Belediye Başkanı seçildi. 2009 yılı yerel seçimlerinde de aynı başarıyı tekrarladı ve halen Pehlivanköy Belediye Başkanlığı görevini sürdürmektedir. 
İçişleri Bakanı Muammer Güler de zamanında bu ilçede kaymakamlık görevinde bulunmuştur.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri