İmamoğlu: Beylikdüzü'nü kazanacağız

CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Aday Adayı Ekrem İmamoğlu, çalışmalarına devam ediyor.
Beylikdüzü'nde bir dizi ziyaretlerde bulunarak vatandaşlarla buluşmaya devam eden CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Aday Adayı Ekrem İmamoğlu, son olarak Barış Mahallesi'ne adeta çıkarma yaptı.
İlk olarak Barış Mahallesi Tüze Sitesi'nde vatandaşlarla sohbet eden ve yaklaşan yerel seçimleri değerlendiren Ekrem İmamoğlu, daha sonra beraberindeki heyetle birlikte Megakent esnafını ziyaret etti.
Ziyaretlerde, Yerel Seçimlere hazırlıklı olduklarının mesajını veren İmamoğlu, ilçenin her noktasında her zaman vatandaşla bir arada olduklarını belirtti, iyi bir farkla seçimi kazanacaklarını işaret etti. Ziyaretlerde esnafın sıkıntılarını da dinleyen İmamoğlu, küçük esnafı mutlu edecek, vatandaşı esnafıyla buluşturacak projeleri hayata geçirmeyi hedeflediklerini söyledi.
Ardından Avkon ve Flamingo Sitesi yönetimlerini ziyaret eden İmamoğlu, bir yandan da kendisiyle tanışan vatandaşlarla sohbet etti. Mahallede yer alan çocuk yuvaları ve iş yerlerini de ziyaret eden İmamoğlu, "Beylikdüzü'nü kazanacağız" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri