İMAMOĞLU: Her gün biraz daha büyüyen bir aileyiz

Beylikdüzü’nde vatandaşları dinleyerek ilçenin önceliklerini tespit ettiklerini ve projeler ürettiklerini belirten CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, 2014’te hem seçimi kazanmaya hem de yönetmeye hazır olduklarının mesajını verdi.

CHP Beylikdüzü Marmara Mahallesi Örgüt toplantısı yapıldı. CHP Beylikdüzü Marmara Dayanışma Evi bahçesinde gerçekleşen toplantıda Taksim Gezi Parkı olaylarına değinen CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, Türkiye’de bir halk haraketi yaşandığını, CHP’nin bu noktada halkın demokratik tepkisinin yanında olduğunu ancak bir kişinin dahi zarar görmemesi için büyük çaba gösterdiğini ifade etti.

 Halkın doğru tepkisini perde arkası etmeye kimsenin gücünün yetmeyeceğini ifade eden İmamoğlu,  “Hepimizin sorumluluğunun en üst noktasını yaşadığımız günlerdeyiz. Asla ayrıştırma oyununa gelmeyeceğiz. Halkımız çok sabırlı ama gerektiğinde mesaj veren bir halk. Umarım en kısa zamanda halkla hareket eden yöneticilerin iktidarda olduğu günlere kavuşuruz” şeklinde konuştu.

 CHP olarak Beylikdüzü’nde büyük bir aile olduklarını, her gün biraz daha büyüdüklerini belirten İlçe Başkanı İmamoğlu,  “Sevgi bağımızı güçlendirelim. O zaman göreceksiniz her vatandaşımız bu bağın içerisinde olmak isteyecek” dedi. Beylikdüzü’nün her noktasının çözümüne sahip olduklarını söyleyen İmamoğlu,  “Vatandaşımızın karşısına geldiğimizde sadece seçilmek için değil, yönetmek için de hazır olduğumuzu hissettireceğiz. Buna yürekten inanabilirsiniz” dedi. Toplantı, partililerin görüş ve önerilerini iletmesiyle sona erdi.

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri