İmamoğlu: Lafla olmaz, başarmak lazım

Beylikdüzü’nün dört yılı aşkın süredir beceriksiz bir yerel yönetim tarafından yönetildiğine atıfta bulunan CHP Beylikdüzü Belediye Başkanı A.Adayı Ekrem İmamoğlu, “Lafta Beylikdüzü İstanbul’un gülen yüzü demekle olmaz, başarmak lazım” dedi.
CHP Beylikdüzü Belediye Başkanı A.Adayı Ekrem İmamoğlu, Migros Taksi, Adakent Taksi, Yakuplu Taksi, İhlas 1 Taksi, İhlas 2 Taksi Duraklarını ve Gürpınar Şoförler Odası’nı ziyaret ederek esnafla temasta bulundu, sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Beylikdüzü’nün tabiri caizse artık zıplama dönemine ihtiyacı var

Gerçekleştirdiği ziyaretlerde amaçlarının esnafıyla, vatandaşıyla samimi ve mutlu bir Beylikdüzü yaratmak olduğunu vurgulayan Ekrem İmamoğlu, “Niyet iyi olduktan sonra çözüm kolay. Beylikdüzü dört yılı aşkın süredir beceriksiz bir yönetimin elinde. Beylikdüzü’nün tabiri caizse artık zıplama dönemine ihtiyacı var. Aksi halde değer olarak çöl gibi kuruyabilir. Biz projelerimize inanıyoruz. Beylikdüzü’nü hak ettiği yere taşıyacağız” şeklinde ifadelerde bulundu.

Beylikdüzü, İstanbul’da adından söz ettiren ilçelerinden biri olabilir

Beylikdüzü’nün geçmiş yıllarını çok iyi değerlendiremediğine, önümüzdeki dönemde de iyi bir yönetimle yönetilmezse İstanbul’un sıradan ilçeleri arasında olacağına dikkati çeken İmamoğlu, “Beylikdüzü çok güzel bir ilçe . Biz E-5 cephesi olan, İstanbul’un en aktif istihdam ortamına sahip bir ilçeyiz. Türkiye’nin en büyük limanına sahibiz. Sahil şeridimiz var. Beylikdüzü İstanbul’da adından söz ettiren ilçelerinden biri olabilir. Biz bunu başaracağımıza inanıyoruz. Çünkü biz iyi niyetliyiz, samimiyiz ve çok çalışıyoruz” dedi.

CHP Beylikdüzü Belediye Başkanı A. Adayı Ekrem İmamoğlu, daha sonra Ada 90 Sitesi sakinleriyle buluştu, ardında Basın Doğa Sitesi’nde bir ev toplantısına katılarak vatandaşları dinledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri