İmamoğlu:İlk önceliğimiz halktır

Beylikdüzü’nde her zaman halkın arasında olanCHP Beylikdüzü Belediye Başkan Aday Adayı Ekrem İmamoğlu, her gününü vatandaşlarla birlikte geçiriyor.
2014 Yerel Seçimleri yaklaşırken çalışmalarına hız kesmeden devam eden CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Aday Adayı Ekrem İmamoğlu, kurucuları arasında olduğu Bahçelievler Trabzonlular Derneği’ne ziyarette bulundu, ardından Haberdar Gazetesi’nin kuruluş yıldönümü galasına katıldı.

İlk olarak CHP Bahçelievler İlçe Başkanlığı’na ziyarette bulunarak İlçe Başkanı Rıza Akpolat ve partililerle sohbet eden Ekrem İmamoğlu, sonrasında Bahçelievler Trabzonlular Derneği’ni ziyaret etti.

Ziyarette, birçok sivil topluk kuruluşunda yer aldığından bahseden İmamoğlu,  dernek yöneticiliğinin kendisine bir arada hareket etme ve faydalı işler üretme konusunda önemli katkılar sunduğunu paylaştı.

“Her zaman halkın arasında olacağız”

Siyasetin, toplumun her kesimi için çözümler üretmesi gerektiğini işaret eden Ekrem İmamoğlu,dört yılı aşkın yürüttüğü CHP ilçe başkanlığı döneminin kendisi için bir okul olduğunu dile getirdi. İmamoğlu,“Ben ilçe başkanlığı dönemim boyunca her kesimden insanla bir arada oldum. İnanılmaz bir tecrübe kazandım. Her gününüz bir faydayla geçiyor. Vatandaşın yanında olmak, sorunlarına çare bulmak tarif edilemez. Biz her zaman bu anlayışla halkımızla bir arada olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

“Seçimi kazanmaktan çok yönetmek için çalışıyoruz”

Beylikdüzü’nde seçimi kazanmaktan çok yönetmek için çalıştıklarının altını çizen İmamoğlu, “Vatandaşımız artık çözüm istiyor. Biz, insanın ve ihtiyaçlarının önde tutulduğu, herkesin bir arada yaşayabileceği, kimsenin ötekileştirilmediği biryerel yönetim olacağız. Vatandaşımızın ne istediği önceliğimiz olacak” şeklinde konuştu.

Ziyaretin ardından bölgede yıllardın yayın hayatını sürdüren Haberdar Gazetesi’nin 12.Kuruluş Yıldönümü galasına katılan Ekrem İmamoğlu, Haberdar genel Yayın yönetmeni Mehmet mert ve ekibini tebrik etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri