IŞIKLAR YENİDEN ADAY ADAYI

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar dün CHP İlçe Binasında bir basın toplantısı düzenleyerek, Belediye Başkanlığına yeniden Aday Adayı olduğunu açıkladı. Işıklar’ın Aday Adaylığını açıkladığı toplantıya, partililerin yanı sıra, Muhtarlar, Oda Başkanlar
Aday Adaylığı başvurusunu 31 Temmuz 2013 tarihinde yapan Başkan Işıklar, parti binasında yaptığı basın toplantısında, İlç Başkanı Mümin Tuğlu’ya sembolik olarak adaylık dosyasını sundu.  

“Durma ilerle, bu örgüt seninle”

Başkan Işıklar’ın basın toplantısında salona giremeyen partililer ve katılımcılar için, parti binasının dışına ses ve görüntü sistemi kuruldu. Yeniden Silivri Belediye Başkanlığına Aday Adayı olduğunu açıklayan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, görevi süresinde yaptığı hizmetlerden ve önümüzdeki dönemde yapacağı hizmetlerden bahsetti. Işıklar’ın konuşması zaman zaman partililer tarafından atılan, “ Durma İllerle bu örgüt seninle” sloganlarıyla kesildi.  

Işıklar; Balonun gururu iğneyle karşılaşana kadar

Aday Adaylığı toplantısında konuşan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, AK Parti hükümetini eleştirdi. AK Parti hükümetini ve AK Parti mensuplarını balona benzeten Işıklar; “ Balonların gururu iğneyle karşılaşana kadardır. Onlarında kibiri, gururu iğneyle karşılaşana kadar. Bolan iğneyle karşılaştı mı patlar. O baskıyla karartmayla, gururla, kibirle yapılan anlayışına yerel seçimlerde büyük bir ders verilecek. İğneyle balon yerel seçimlerde karşılaşacak. ” dedi.  

Kendi imkânlarımızla bugünlere geldik
Bu güne kadar İBB’den ve Hükümetten hiç destek gelmediğini söyleyen Işıklar; “ Silivri Belediyesi olarak bugüne kadar yukarıdan bir kuruş bile destek görmedik. Biz kendi imkânlarımız ile Silivri’ye ve mahallelerimize hizmet ettik. Kendi imkanlarımızla bu günlere geldik” dedi. 

New Center  ucubesini yıkacağım

Önümüzdeki dönem yeniden Başkan Adayı seçildiği takdirde, Selami Değirmenci’nin Belediye Başkanlığı ve kendisinin de Başkan Yardımcılığı döneminde çarşı merkezine yapılan New Center Alışveriş Merkezini yıkacağını söyleyen Başkan Işıklar; “ Önümüzdeki dönem yapacağım hizmetler arasında o ucube görüntüyü yıkacağız. Silivri’yi o ucube görüntüden kurtaracağım” dedi. 

Işıklar yeni projelerini açıkladı

Yeniden Belediye Başkanlı Görevine talip olan Başkan Işıklar, yapacağı projelerden de bahsetti. Burası siyaset yeri değil, ben bugün burada Belediye Başkanlığı adaylığına talebimim ben siyaseti dışarıda yapacağım diyen Başkan Işıklar; “ Siyaseti insana hizmet yarışına sokan bir anlayışta yapacağım. Bu güne kadar yaptığımız hizmetlere yeni projelerimi de katacağız. Tekno Park, Silikon vadisi, Meydanlar, Kültür Evi, Otopark Projeleri, Silivri Akademi Ensitüsü, Mahalle Belediyeciliği, İnsan Merkezli Hizmet, Muhtarların Yönetimde birinci söz sahibi olması, Eğitim, Sanat, Kültür ve Spora yapacağımız hizmetlerle toplumsal barışı sağlayacağız. Tarafsız, Adil, İnsan Odaklı ve kimsenin inancına, dinine karışmadan hizmet yarıştıran siyaset anlayışını getireceğiz” dedi.  

Haydi hep berber tarih yazmaya

Konuşmasını Silivri’de iktidar kaymaya, İstanbul’da, iktidar olmaya, Türkiye’de iktidar olamaya, haydi hep beraber tarih yazmaya sözleriyle tamamlayan Işıklar,  birlikte görev yaptığı Meclis Üyelerine de teşekkür etti.  
Haber/ Fatma Sarıbıyık

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri