İstanbul'u mu verelim, evladınızı mı?

Milli Savunma Bakan İsmet Yılmaz, (SUDEF) Sivas Ulaş Dernekler Federasyonu’nun Büyükçekmece’de organize ettiği Milli İradeye Saygı programına katıldı.

Güzelce Ova Restoran’ta gerçekleşen yemeklitoplantıdaçözüm sürecinin AK Parti'nin en büyük projesi olduğun anlatan Bakan Yılmaz şunları söyledi:Yaklaşık 30 yıllık kavga dönemini biz barış dönemine çevirdik. Bu kardeşiniz en çok şehit cenazesine katılmış birisi. Evlere ateş düşmesin.

Evinde şehit verenlere gidin bir sorun. ‘İstanbul’u mu verelim, Evladınızı mı?’desek evlatlarını tercih ederler. İşte hamdolsun AK Parti'nin en büyük başarısı bu. 80 yıldır bizden önceki insanlar kendi iktidarlarını devam ettirmek için ya Alevi-Sünni kavgasını çıkarırlardı, Türk-Kürt kavgasını çıkarırlardı.

Biz diyoruz ki bizim düşmanımız nefsimizdir, kimseyle kavga etmeye gerek yok. Alevi de kardeşimiz, Kürt de kardeşimiz. Alevi de birinci sınıf insan Kürt de birinci sınıf insan. Demokratikleşme devam ediyor. Herkesi inancından dolayı hiç kimse engellemeyecek. Bizden önceki dönemde bütçedeki en fazla payı savunma alırken bu dönemde en fazla payı milli eğitim alıyor. Çünkü insanımızı eğitirsek daha güçlü Mehmetçik olur. Çünkü insanımızı eğitirsek daha az hastalanır ve insanımızı eğitirsek biz mutlu topluma ulaşırız.

Programa katılan Ak Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Muş, Sivas Milletvekili Osman Poyraz, Ak Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Selahattin Küçük, Belediye Başkan Adayı Celal Babayiğit ve SUDEF Genel Başkanı Erol Bulut da birer konuşma yaparak son günlerdeki ülke gündemine değindiler ve 30 Mart yerel seçimlerinin önemine vurgu yaptılar. Geceye AkParti Büyükçekmece Belediye Meclis Üyesi Adayları Recep Erol, Rıdvan Yavuzbilge, Mustafa Uçar ve Musa Kaynar’ın yanı sıra Sivaslı STK temsilcileri ve iş adamları katıldı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri