Kadın ilçe başkanına kadınlarla gitti

Milliyetçi Hareket Partisi Büyükçekmece ilçe başkanı Alaattin Yavuzgüneş Demokrat Parti Büyükçekmece ilçe başkanı Maksude Özdoğan’ı ziyaret etti.

Ziyarette dikkat çeken nokta ise MHP ilçe başkanı Yavuzgüneş’in çok sayıda kadın yönetici ve parti üyesiyle birlikte gelmesiydi. Demokrat Parti ilçe başkanı Özdoğan’ın teşekkürüne karşılık Yavuzgüneş ise “size partili kadın arkadaşlarımla gelmeyi uygun gördük” dedi.

MHP ilçe başkanı Yavuzgüneş’e teşekkür eden Dp ilçe başkanı Maksude Özdoğan “Önemli bir seçim öncesindeyiz. Bu seçimler ülkemiz için çok önemlidir bizler bu seçimde Türkiye’nin kaderini değiştirebiliriz. Bu süreçte size ve partinize de başarılar diliyorum. Biz DP olarak bildiğiniz gibi kısa bir süre önce genel kongremizi yaptık. Yeni genel başkanımız Sayın Namık Kemal Zeybek Türkiye’nin yararına olacak tüm işbirliklerine ve ittifaklara hazır olduğunu beyan etti, bu konudaki çalışmalar da devam ediyor. Bizler ilçe teşkilatı olarak elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız” dedi.

MHP ilçe başkanı Alaattin Yavuzgüneş ise “seçimlere AKP medyası ile giriyoruz. Yazılı ve görsel medyanın yüzde yetmişi AKP’nin sesi gibi yayın yaparak halkı yanlış yönlendiriyor. MHP olarak hedefimiz tek başına iktidar olmaktır. Biz seçimlere hazırız. Seçim sürecinde AKP iktidarının gerçek yüzünü halkımıza anlatacağız ve bu gidişe bir son vereceğiz” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri