Kadıoğlu, hizmetlerini Silivri’de anlattı

Silivri AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen AK Belediyecilikte AK Hizmetler konulu toplantılar devam ediyor. Şubat ayında Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı’yı ağırlayan AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı önceki akşam da Esenyurt Belediye B

Kadıoğlu’na Silivri’de yoğun ilgi
Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun hizmetlerini anlattığı, AK Belediyecilikte AK Hizmetler konulu toplantıya, Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Metin Karakoç,  Silivri eski Belediye Başkanı Hüseyin Turan, Selimpaşa eski Belediye Başkanı Ahmet Yağcıoğlu, Çanta eski Belediye Başkanı ve Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Tahir Sert, Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri, İlçe Teşkilatı ve çok sayıda partili katıldı.AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı Kadıoğlu’na yoğun ilgi gösterdi.
Belediye Başkanlarımızla gurur duyuyoruz
AK Belediyecilikte AK Hizmetlerin anlatıldığı toplantıda açılış konuşmasını yapan Ak Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş; “Bugün burada yine AK belediyeciliğin örneğini dinleme noktasında toplantımıza teşrif buyuran tüm teşkilatım adına hepinizi hürmetle selamlıyorum. Hatırlarsanız AK belediyecilik noktasında hizmetlerimizi anlatmak için belediye başkanlarımızla bir araya geliyoruz. Bundan on beş yirmi gün önce Bağcılar Belediye Başkanımızı ağırladık. 26 tane ilçe belediye başkanımız ve büyükşehir belediye başkanımızın olduğu her yerde hizmet artmaktadır. O temsil aldıkları ilçelerle bugünkü ilçeleri karşılaştığımız zaman herşey ortadadır. Birçoğumuzu belki de hayal bile edemediği, orda yaşayan insanların bile o günkü şartlarda bu kadar hizmet yapılır mı diye inanmadığı zamanları gördük. Şimdi ilçelerini markalaştırma yönünde giden başkanlarımızı gördüğümüz zaman gurur duyuyor övünüyoruz. Çünkü Esenyurt’ta bizim siyaset söylemlerimiz arasında en önemli ilçelerden bir tanesidir” dedi.
Esenyurt hizmetleriyle nam saldı
Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun  Esenyurt’a yaptığı hizmetlerin nam saldığını söyleyen Karakaş; “Ne dedik bundan 30 yıl önce Silivri devasa bir ilçeydi ve gerçekten o günkü şartlarda Bakırköy’den sonra ciddi bir şekilde algılanan bir ilçeydi. Avrupa’dakibir çok ilçe Mimarsinan, Beylikdüzü, olmayan Avcılar, Küçükçekmece, Bağcılar gibi ilçelerin tabelaları bile yok iken Silivri ilçeydi. Ama bugün 39 yıl sonrasına baktığı zaman şimdi hepsi hizmet noktasında ilçemizi sollamışlar. Silivri layık olmadığı bir yerdedir. Bundan 10,15 yıl önceki Esneyurtla şimdiki Esenyurta baktığınız zaman arada fersah fersah farklar olduğunu da görürsünüz.Esenyrut belediye başkanımızın İstanbul’u marka bir şehir haline getirdiği için ekibi ile birlikte bir kes daha tebrik etmek  istiyorum.Çünkü Esenyurt yolları çamuruyla anılırken varoşları ile anılırken gerek belediye ve sosyal belediyeciliknoktasında hiçbir şey olamıyorken Esenyurtbugün  çok ciddi hizmetler görmüştür ve nam salmıştır.” dedi.
Silivri AK Parti Kadıoğlu’nun hizmetlerine hayran kaldı
Silivri AK Parti İlçe Binasında düzenlenen toplantıda Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu slayt gösteri eşliğinde Esenyurt’a yaptığı hizmetleri ve projeleri anlattı. Camileri, okuları, yolları, sosyal tesisleri,kültür evleri ve  bir çok hizmetlerle ilgili sunum yapan Kadıoğlu, Esenyurt için daha pek çok projeye imza atacaklarının da söyledi. Kadıoğlu’nun Esenyut’a yaptığı hizmetleri dinleyen Silivri AK Parti İlçe Teşkilatı, yapılan hizmetlere hayran kaldı.
 Toplantı sonunda AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş günün anısına Kadıoğlu’na bir buket çiçek, plaket ve Silivri yoğurdu hediye etti.
HABER/ FATMA SARIBIYIK

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri