KAHRAMAN OLMAK KOLAY DEĞİL

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül, gençlerin oy kullanması için CHP İstanbul Örgütü ile kampanya başlattı.

"İstanbul'u değiştirmek için kahramanlar aranıyor" başlıklı broşürlerde gençlerin perşembe gününe kadar seçmen kayıtlarını mutlaka yaptırması isteniyor.
İstanbul'u almakta kararlı olan CHP'de hedef İstanbul'da eğitim alan onbinlerce öğrenci. CHP İstanbul Büyükşehir Adayı Mustafa Sarıgül'ün "Değişim Ekibi" tarafından hazırlanan "Kahramanlar Aranıyor" başlıklı broşürde İstanbul'daki öğrencilerin perşembe gününe kadar seçim kuruluna kayıt yaptırmaları istendi. Broşürde yapılacak 3 işlem şöyle sıralandı:
KAHRAMAN OLMAK KOLAY DEĞİL
1- İstanbul'u değiştirmek için yapman gereken ilk şey; öğrenci işlerine uğrayıp öğrenci belgeni almak
2- Kahraman olmak kolay değil. İkinci görevin yurt / evde kaldığını belgeleyen kira sözleşmesi - fatura / yurt kimliği'ni; nüfus cüzdanı aslı ve bir nüfus cüzdanı fotokopisini hazırlayıp ikamet ettiğin İlçe Nüfus Müdürlüğü'nde yurt / ev adresini asıl ikamet adresin olarak kaydettirmek.
3- Son olarak İlçe Nüfus Müdürlüğü'nden aldığın adres değişikliği belgesi ile İlçe Seçim Kurulu'na başvurduktan sonra artık İstanbul'u değiştirecek kahramanlardan" olup oy vermeye hazırsın! Unutma 23 Ocak Perşembe son gün. Güç seninle olsun.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri