Kara resmen aday

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara partisi CHP’ye aday adaylık başvurusunu dün resmen yaptı.

Başkan Cem Kara’nın adaylık başvurusu yapacağının duyulmasından ise Başkan Cem Kara’ya bu gününde destek vermek isteyen yüzlerce vatandaş ve partilisi Cumhuriyet Meydanı’nda toplandılar. Meydana giriş yapan Başkan Cem Kara alkışlar ve tezahüratlarla karşılandı.

 

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Cumhuriyet Halk Partisi Çatalca İlçe Başkanlığı’na Çatalca Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı başvurusunu resmen yaptı. Oldukça kalabalık bir kitle tarafından karşılanıp parti binasına giden Cem Kara, burada CHP Çatalca İlçe Başkanı Abdullah Aslan’a aday adaylığı evraklarını teslim etti.

 

HALKÇI BAŞKAN
 
Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, belediye başkanlığı aday adaylığını resmen açıkladı. Başkan Cem Kara’yı aday adaylığı dosyasını teslim etmeden önce Çatalca Cumhuriyet Meydanı’nda birçok partilisi ve vatandaşlar karşıladı. Başkan Cem Kara burada tek tek herkesin elini sıkarak partililerini ve vatandaşları selamladı. Cumhuriyet Meydanı’nda 14. Erguvan Festivali için kurulan otağ çadırında ve etrafına toplanan geniş gruba hitaben bir konuşma yapan Başkan Cem Kara kendisine verilen desteğin kendisini çok duygulandırdığını belirterek, verilen destekten ötürü herkese teşekkür etti. Başkan Cem Kara’nın konuşması sık sık ‘Halkçı Başkan’ tezahüratları ile kesildi. Burada yapılan konuşmanın ardından Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara ve beraberindeki yoğun kalabalık Çağlayan Ege İşhanı’nda bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Çatalca İlçe Başkanlığı’na geçtiler.

ABDULLAH ASLAN: “HER ADAY ADAYI BİZİM ADAYIMIZDIR”
 
Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’yı burada Cumhuriyet Halk Partisi Çatalca İlçe Başkanı Abdullah Aslan ve parti yöneticileri karşıladı. Burada İlçe Başkanı Abdullah Aslan bir konuşma yaptı. Parti içerisinde gruplaşma söylentilerine karşı: “Cumhuriyet Halk Partisi Çatalca İlçe Yönetimi olarak her aday adayını adayımız olarak görüyoruz. Bu aday adayını destekliyorlar, diğer aday adayını desteklemiyorlar diye bir düşünce söz konusu değildir. Yönetim anlayışımızda ben değil, biz anlayışı vardır. Kişisel çıkarlarını düşünerek siyaset yapmaya çalışan varsa, kapı orada, partimizden ayrılabilir. Ben Çatalca Belediye Başkanımız Cem Kara’ya aday adaylığı sürecinde başarılar diliyorum.” dedi.
 
CEM KARA: “HALKIMIZA KAPILARIMIZI DA GÖNLÜMÜZÜ DE AÇTIK”
 
Abdullah Aslan’ın ardından Cem Kara bir konuşma yaptı. Başkan Cem Kara konuşmasına Atatürk ilke ve devrimlerine sahip çıkan kadın erkek, genç yaşlı bütün partililerini selamlayarak başladı. Başkan Cem Kara, “Çatalca halkına 2009 yerel seçimlerinde ne söz verdiysek hepsini yerine getirdik. İSKİ yasakları ile mücadele edeceğiz dedik yeni haklar alıyoruz, önümüzdeki beş sene için daha da hak almak için uğraşacağız. Yeniden imar dedik, kapılarımızı ardına kadar açacağız dedik, kapılarımızı açtık ve bununla kalmadık. Halkımıza gönlümüzü de açtık. Biz kendimiz için değil, kentimiz için çalışan bir anlayış taşıyoruz.” dedi.
 
VATANDAŞLAR CEM KARA’YI TEBRİK ETTİ
 
Yandaş için değil vatandaş için çalışıyoruz diyerek sözlerini bitiren Başkan Cem Kara uzun süre alkışlandı. Konuşmaların bitmesinin ardından Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara belediye başkanlığı aday adaylığı başvuru evraklarını İlçe Başkanı Abdullah Aslan’a teslim etti. Aday adaylığı teslimi merasiminin ardından partililer ve vatandaşlar Cem Kara’ya hayırlı olsun dileklerini ileterek, tebrik ettiler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri