Karakaş “İşimiz hizmet gücümüz millet”

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, hafta sonu programını oldukça yoğun geçirdi.
 Katıldığı bir çok etkinlikte verdiği mesajlarda, Türkiye’de olduğu gibi, Silivri’de de birçok hizmetin gerçekleştiğini belirten Karakaş, “Bu ülkenin istikrarını bozmak ve milli bütünlüğümüzle güçlenen Türkiye’yi güçsüzleştirmek isteyenlere karşı, bizler dik duracağız ve tepkimizi yeni hizmetlerle göstereceğiz” dedi

Biz birlikte Türkiye’yiz

Bizim işimiz hizmet. Gücümüz ise milletten geliyor. Bu anlamda Silivri’mizde de bir çok yeni projeye imza atıyoruz. Bir çoğunun hayal bile edemediği köylerimizde doğalgaz ve altyapı çalışmaları başlattık. B.Kılıçlı, K. Kılıçlı ve Seymen mahallelerinde bu çalışmalarımız başladı. Bu ülkede taşı taş üstüne koymayanlar, tava tencere ile gösteri yaparlarken biz mahallelerimize, köylerimize doğalgaz’ı getirmeye çalışıyoruz, alt yapı çalışmaları yapıyoruz. Danamandıra’da, Fener’de stad çalışması için keşifler yapıyoruz. Milletimiz bunun farkındadır. Milletimiz , sandıkta iradesini ortaya koyacak ve bunun mükafatını da, cezasını da  en demokratik bir şekilde da mutlaka verecektir. Milli ve manevi değerleri ile yükselen Türkiye için bir olmalıyız, birlikte olmalıyız, unutmayalım ki ; biz birlikte Türkiye’yiz” dedi. 

Her zaman vatandaşlarımızla beraberiz

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, yoğun bir hafta sonu programı ile bir çok programa ve etkinliğe katıldı. Sünnet düğünleri, düğünler, köy ve mahalle ziyaretlerinin yanı sıra ‘kahvaltı buluşmaları’ kapsamında, Silivri Muharip Gaziler Derneği, Veteran Takımı ve Karadenizliler Derneği ile ayrı-ayrı gerçekleştirilen toplantılarda, Karakaş misafirlerini makamında ağırlarken, Silivri’ye yapılan yatırımlar ve yeni projeler hakkında da bilgi verdi. Başkan Karakaş, ayrıca ülkede yaşanan son olaylara ilişkin de, birlik ve beraberlik mesajları vererek, bu ülkenin halk arasında kargaşa çıkaranlarla değil, hizmet ve projelerle ülkesini kalkındıranlara sahip çıkacağını dile getirerek ‘ bunu en iyi bir şekilde sandıkta yani seçimlerde göreceğiz. Biz çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz ve her zaman vatandaşlarımızla iç içeyiz, beraberiz. ” dedi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri