Karakaş Kılıçdaroğlu’na mektup yazdı

Ak Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, CHP’li Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na şikayet edeceğini duyurmuştu. 14 Mayıs günü Kılıçdaroğlu’na mektup yazan Karakaş, gönderdiği mektubu basın ile de paylaştı
Değirmenköy de bulunan CHP Teşkilat binasının kirasının ödenmeyerek Silivri Belediyesinin zarara uğratıldığını ifade eden Karakaş mektubunda şu ifadelere yer verdi. 
“Silivri Belediyesinin kiracısı olarak bulunan, Cumhuriyet Halk Partisi Değirmenköy mahalle binası, aynı partinin mensubu belediye başkanlığına olan kira borcunu, 4 yıldır ısrarla ödememektedir. Bizler her denetim komisyonu raporunun açıklanmasından sonra, faaliyet raporlarının değerlendirilmesi noktasında, “Bu borcu ödeyin. Bu iş size yakışmaz.  CHP’li bir belediyenin kiracısı olan CHP’li bir mahalle irtibat binasının kira borcunun ödenmemesi siyasi bir ayıptır. Bunun gereğini yerine getirin.” şeklinde yaptığımız bütün uyarılara rağmen bu borç hala ödenmemektedir. Ancak dört yıldır yaptığımız tespitlere rağmen, ısrarla bir çok fütursuz harcamalar yapmalarına rağmen, ne belediye başkanı, ne de ilçe başkanı ve örgütü söz konusu borcun ödenmesi noktasında bir duyarlılık göstermemiştir.

 Biz en son yaptığımız meclis toplantısında, faaliyet raporları değerlendirirken özellikle şunu söyledim; “ Eğer bu borcu ödemeyecekseniz, ben sizi genel başkanınıza şikayet edeceğim.  Belki onun ricası ile bu borcu ödersiniz.” Dedim. Her defasında sizin dile getirdiğiniz ‘tüyü bitmemiş yetimin hakkı bizde kalmaz’ kavramı maalesef Silivri’de bu çerçevede gerçekleşmektedir. Ya CHP o binayı terk etsin ya da Silivri Belediyesi gerçekten bu konuda ilçe örgütü zor durumda ise takibatı yapmak kaydı ile icra yolu ile bu parayı tahsil etsin.  Bu konuyu sizin sahsınıza ileteceğimi söylemem dolayısı ile bu sözümü yerine getirmek noktasında sorumluluk olarak hissettiğimi özellikle belirtmek istiyorum. Bu konunun ivedilikle bir şekilde çözülmesi çerçevesinde, gereğini yapacağınızı da ümit ediyorum. Yapılmadığı takdir de, aynı şekilde gerekli yerlere suç duyurusunda bulunmak sureti ile Silivri’de tüyü bitmemiş yetimin hakkını CHP’den almak içinde sonuna kadar mücadele edeceğimi belirtmek istiyorum. Bilgilerinize sunarım.”
HABER/ FATMA SARIBIYIK

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri