Karayazı mitinge davet etti

MHP Beylikdüzü Belediye Başkan Aday Adayı Metin Karayazı, Beylikdüzü Çarşamba pazarı esnafını ziyaret ederek, 5 Ekim’de gerçekleşecek olan ‘Demokrasi’ mitingine davette bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin 9 ilde yapılması planlanan "Milli Değerleri Koru ve Yaşat" açık hava toplantısının ilkini Bursa'da "Kuruluş", ikincisini İzmir'de "Bayrak", üçüncüsünü Adana'da "Vatan", dördüncüsünü Erzurum'da "Birlik", beşincisini Konya'da "Türkçe", altıncısını Elazığ'da "Kardeşlik" temalı olarak gerçekleşen mitinglerinin yedinci ayağı olan ‘Demokrasi’ mitingine davet için çalışmalarını yoğunlaştıran Metin Karayazı, Beylikdüzü Çarşamba pazarı esnafını ziyaret ederek, ‘MHP olarak hem yerelde hem de genelde iktidar olmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Siz Pazar esnafının ne kadar zor şartlarda evlerinize ekmek götürmek için mücadele ettiğinizi çok iyi biliyoruz. Mevcut iktidar döneminde işlerinizin bir hayli düştüğünü ve evlerinizi geçindirmede ne kadar zorlandığınızı yaptığımız araştırmalar sayesinde öğrenmiş bulunuyoruz. Artık bu düzene hayır demenin zamanı geldi. 5 Ekim’de Kazlıçeşme Meydanında iktidara korku salmak için, Milli değerlerimiz için, demokrasi için milyonlar olarak omuz omuza sesimizi yükselteceğiz. Hepinizi Kazlıçeşme’de bir arada görmeyi diliyorum’ dedi.

 

Pazar esnafı ziyareti sırasında Karayazı’ya MHP Beylikdüzü İlçe Teşkilatı, Beylikdüzü Ülkü Ocakları yöneticileri ve gençler eşlik etti. Açılan stantlarla vatandaşların da  Beylikdüzü’nden kalkacak servislerle mitinge katılabileceği bilgisi verildi. 


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri