Kaz gecesinde destek istedi

Kars İli Arpaçay İlçe ve Köyleri Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği’nin düzenlediği Kaz Gecesi etkinliğine katılan Milliyetçi Hareket Partisi Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Muharrem Yıldız, hemşerilerinden destek istedi.
Arpaçay doğumlu olan Yıldız, “Siyasi partilerde görev yaparsınız; uzun yıllar uğraşırsınız ama aday olamazsınız. Aday olmak çok önemlidir. Biz bu önemli ama zor olan işi başardık.  Ben adaylığı aldım benim işim o kadardı. Şimdi Küçükçekmece’de yaşayan hemşerilerimde artık bundan sonrası için Karslı hemşerilerini desteklemek ve ona sahip çıkmak zorundalar" dedi

Kars, Ardahan ve Iğdır’ın nüfus olarak kalabalık olmalarına, siyasi partilerde en büyük sorumlulukları taşımalarına rağmen siyaseten bir yerlere gelemediğinin altını çizen Muharrem Yıldız şunları kaydetti: “Bundan ben şunu anlıyorum birbirimize sahip çıkmıyoruz. Gün birlik olma günüdür. Onun için Küçükçekmece’de bir şans yakalamışız. Hemşerinizde bu şansın çıtasını yükseltmiş; sabah 6 gece 11 demeden çalışıyor. Ne kadar hemşerim varsa tek tek kapılarını çalıyorum. Küçükçekmece de sıkmadık el sorulmadık hatır bırakmamaya çalışıyorum ama bizimde yapabileceklerimiz sınırlı. Bu yüzden de Küçükçekmece’de yaşayan bütün hemşerilerimden de bir Muharrem Yıldız kadar çalışmalarını ve aynı hassasiyetle ulaşabildiği ne kadar insan varsa, onlardan oy istemelerini bekliyorum .” 

Hemşeriniz Adına Oy İsteyin

Hemşerilerinin yıllardır diğer partilere oy verdiğini ifade eden Yıldız, “Bu seçimlerde ise oy verdiğiniz partilerden hemşeriniz adına oy isteme fırsatı doğdu. Sizden bu hakkınızı kullanmanızı istiyorum. Küçükçekmece’de bir hemşeriniz başkan olursa  bütün hemşerilerimiz mutlu olur. Sadece İstanbul da yaşayan hemşerilerimiz değil Kars’ta Iğdır’da Ardahan’da yaşayan hemşerilerimizde mutlu olur.” Dedi. MHP Belediye Başkan Adayı Muharrem Yıldız sözlerini şöyle tamamladı: “30 Mart akşamı inşallah Küçükçekmece’de Karslı bir hemşerinizle yeni bir sayfa açacağımız bir tarih olacak. Allaha Emanet Olun”

Gece de davetlilere kaz eti ve meşrubat ikram edilirken, Maksut Feryadi Koca, Kemal Karabulut, ve Sefa Güneş gibi yöresel sanatçılar müzik şöleni sundu. Karslı bir çok işadamı ve siyasetçide gece de hazır bulundu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri