KILIÇDAROĞLU BAŞKANLARI UYARDI...

Belediye başkanlarına talimat... CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, İstanbul'daki CHP'li başkanlarla görüştü
KILIÇTAROĞLU BAŞKANLARI UYARDI...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partinin İstanbul'daki 12 belediye başkanıyla tek tek görüştü. Saat 13.30'da alfabetik sırayla başlayan görüşme trafiği 19.00'da sona erdi. CHP İstanbul İl Başkanı Bahri Şahin'in de bulunduğu üçlü görüşmelerde, belediyelerle parti örgütü arasındaki koordinasyonun güçlendirilebilmesi için görüş alışverişinde bulundu.

Belediye başkanlarını dinleyen Kılıçdaroğlu eleştirilerini de sıraladı. Kılıçdaroğlu ubelediye başkanlarının kamuoyu önüne hizmetleriyle daha çok çıkmalarını istedi. Yerel yönetimlere önem verdiğini belirten Kılıçdaroğlu, görüştüğü başkanlara 'Üzerinize çok görev düşüyor' dedi.

Yaklaşık 7 saat süren görüşmelerin önümüzdeki dönemde de sık sık tekrarlanacağı öğrenildi.

İFTARDA DİN ADAMLARIYLA BULUŞTU

Kılıçdaroğlu, belediye başkanlarıyla gerçekleştirdiği görüşmelerin ardından Bakırköy’de din görevlileri ile iftar yemeğinde buluştu.

Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen'in verdiği iftar yemeğinde Kılıçdaroğlu, Ataköy Marina Papalina Restoran’ta iftar yemeğinde ilçenin din görevlileri, muhtarlar ve partililerle bir araya geldi.

Programa Bakırköy Müftüsü Zakir Uzun’un yanı sıra CHP Genel Başkan Yardımcılarından Süheyl Batum, aynı zamanda İstanbul Milletvekili olan Gürsel Tekin, Umut Oran, Hürriyet Gazetesi eski baş yazarı ve CHP milletvekili Oktay Ekşi ile çok sayıda partili de katıldı.

İftar öncesi ilahilerin okunduğu salonda vaaz veren imam, Kılıçdaroğlu’na övgülerde bulundu.
CHP liderine Bakırköy Müftülüğü tarafından akik taşlı yüzük hediye edildi.

Öte yandan, Kılıçdaroğlu, PKK’nın yöneticilerinden Murat Karayılan’ın yakalandığı iddiaları ile ilgili basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakarak programdan ayrıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri