Kongre sonucunu herkes kabullenmeli…

CHP Büyükçekmece ilçe başkanı Dursun Tazegül Kongre süreci yaşandı ve bitti. Sonuç ortada herkes bu sonucu kabullenmek zorunda dedi.
 Tazegül; Kongre sonucunu herkes kabullenmeli…

 Göreve geldiği günden bu yana önce ilçe protokolünü daha sonrada ilçedeki sivil toplum kuruluşlarını esnafı, özel ve resmi kurumların yanı sıra siyasi partileri ziyaret eden CHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Dursun Tazegül ve ekibi ilçe genelindeki ziyaretlerini sürdürüyor. Sıkmadık el bırakmayacağız diyen Tazegül ve ekibi önceki gün de Büyükçekmece İkinci Bahar Derneğini ziyaret ederek  Dernek başkanı Armağan Can ve yönetim kurulu ile karşılıklı görüş alışverişinde bulunarak, yapacakları çalışmalar ve programlar hakkında bilgi sundular.

Büyükçekmece İkinci Bahar Derneğinin sahilde bulunan yerindeki ziyaret samimi bir sohbet havasında geçti. Ziyarette ülke ve bölge genelindeki sorunlar konuşuldu. Halkın sorunlarını yerinde dinleyip çözüm için çaba harcayacakları konusunda kararlı olduklarını belirten Tazegül, ilçede yaşayan tüm yurttaşların elini sıkacağız ve herkesi kucaklayacağız dedi.

Herkesin aynı şekilde düşünmek zorunda olmadığını vurgulayan Tazegül sorunlara bakışımız aynı olabilir fakat detaylarda farklılık çıkabilir’ dedi.

Tazegül, ‘Kongre süreci yaşandı ve bitti. Sonuç ortada. Herkes bu sonucu kabullenmek zorunda. CHP’de herkesin seçilmişlere saygısı vardır. Kırgınlıklar küskünlükler olabilir. Ama hepsi geride kaldı. Biz partimizden seçilmiş olan herkesin yanındayız’ dedi.

Tanışma amaçlı geçen ziyarette İkinci Bahar Derneği yönetim kurulu başkanı Armağan Can ve eski başkan Av. Uğur Sayaner’in yanı sıra dernek yönetimin değer üyeleri de hazır bulunurken, CHP Büyükçekmece’den ise ilçe başkanı Dursun Tazegül,Sivil Toplum Kuruluşlarından sorumlu başkan yardımcısı Ercan Çiftçi, Başkan Yardımcısı İbrahim Çakmak ve yönetim kurulundan İlhan Çalışkan, Vildan Özkün ve Hakim Kala bulundular. Ziyaretten çok memnun kaldıklarını söyleyen dernek başkanı Can, Tazegül ve ekibini tebrik ederek ziyaretten dolayı da teşekkür etti.

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri