“Kurultay, Türkiye’nin geleceğini de belirleyecektir”

Hafta sonu yapılacak Olağanüstü Kurultay’a katılacak olan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, kurultayın CHP’nin ve ülkenin geleceği açısından büyük önem taşıdığını belirtti.
5-6 Eylül’de yapılacak CHP’nin 18’inci Olağanüstü Kurultayı’na katılacak olan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, çok hassas bir dönemden geçildiğini belirterek, kurultaydan çıkacak sonucun sadece CHP açısından değil, Türkiye’nin geleceği açısından da çok önemli olduğunu belirtti.

“Kişisel hesapları bırakalım”

Başkan Akgün, 18. Olağanüstü Kurultay’a katılmak için Ankara’ya hareketinden önce bir basın açıklaması yaptı. Başkan Akgün açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Türkiye her açıdan çok hassas ve çok özel bir süreçten geçiyor. Ülkenin yeniden normalleşebilmesi, yeniden bir hukuk devleti olabilmesi ve daha demokratik bir ülke olabilmesi adına bu kurultay büyük önem taşımaktadır. Gün artık kişisel hesapların ön planda tutulduğu gün değildir. Çocuklarımızın güven içinde yaşayabileceği bir Türkiye’yi yeniden inşa etmek zorundayız. Ülkeyi kurtaran ve Cumhuriyeti kuran parti olarak en büyük sorumluluk CHP’nin omuzlarındadır. 2015 yılından hayati bir genel seçim süreci yaşayacağız. CHP, 2015 seçimlerinde mutlaka başarılı olmak zorundadır. Bu nedenle kurultay her açıdan çok iyi değerlendirilmeli ve ülke çıkarları doğrultusunda hareket edilmelidir. 18. Olağanüstü Kurultay’ın partimiz CHP’ye ve Türkiye’ye hayırlı olmasını diliyorum. Yeni seçilecek olan parti yönetimine de şimdiden başarılar diliyorum.”

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri