M.Sinan Mahalle Yönetimi Eksiksiz Toplandı

AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı Mimar Sinan Mahalle Teşkilatı Ramazan ayı sonrası ilk toplantısını ilçe teşkilatında gerçekleştirdi.
Mahalle başkanı Nihat Korkmaz yönetiminde gerçekleşen toplantıda, yaklaşan yerel seçim ile ilgili çalışmalar, mahalle gündemi ve diğer konular gündeme alındı.

 

BU DAVA KİŞİ ODAKLI BİR DAVA DEĞİLDİR

 AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı Mimar Sinan Mahalle Teşkilatı tam kadro olarak gerçekleştirdiği toplantı sonrası, toplantı gündemine ilişkin açıklama yaptı. Teşkilat adına yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “AK Parti Silivri İlçesi Mimar Sinan Mahalle Teşkilatı olarak bu güne kadar mahallemizde görev aldığımız süreç boyunca doğulu, batılı, kesinlikle ayrım yapmadan bütün vatandaşlarımızı AK Partinin kucaklayıcı misyonu ile birlikte partimizin kurumsal yapısı çerçevesinde çalışmalarımıza hız kesmeden devam etmekteyiz. Siyasi anlayışımız içerisinde kişiye endeksli bir anlayış yoktur. Böyle olmuş olsaydı, partimiz Türkiye’de %50, Silivri’de Mimar Sinan Mahallemizde %52 oy alamazdı. İlla bir şahsın arkasında durmamız gerekiyorsa, O şahıs dünya lideri Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Dün olduğu gibi bu günde Türkiye’mizin, ilçemizin ve mahallemizin daha fazla hizmet alması için var gücümüzle partimizin ve davamızın arkasında olacağız. Tek bir gayemiz vardır, oda partimizi İlçe Başkanımız Metin Karakaş öncülüğünde bütün teşkilatlarımızla beraber, mahallemizde ve ilçemizde 2014 seçimlerinde birinci parti çıkartarak AK hizmetlere kaldığımız yerden devam etmek ve hak ettiği hizmetlerle halkımızı buluşturmaktır. Mimar Sinan Mahalle Teşkilatı olarak başı hizmet, sonu hizmet olan bu yolculuğumuzda, rotamızdan hiç şaşmadan gece gündüz partimiz adına çalışmalarımız devam edecektir. Durmak yok, yola devam.”

 

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri