MARMARA’YA EL DEĞMEDİ

Marmara Mahallesi’nde ev toplantısına katılan CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü’nün en mağdur edilen mahallesinin Marmara olduğunu söyledi.

CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, Marmara Mahallesi’nde ev toplantısına katıldı. CHP Beylikdüzü Yönetim Kurulu üyesi Necla Türkoğlu ve Marmara Mahallesi Koordinatörü Gülüzar Bektaş’ın eşlik ettiği ziyarette, Marmara Mahallesi’nin ilçenin en mağdur mahallesi olduğunu belirten İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Sıkıntılarınızı biliyoruz. Marmara’ya el değmedi. Çocuklarınızın doğru düzgün vakit geçirebileceği bir oyun alanı bile yok. Kadınların bir araya gelerek verim elde edebileceği bir ortak mekânı yok. Hizmet olarak sadece sağlık ocağı var. Onda da sorunlar yaşanıyor” şeklinde tespitlere yer verdi.
İmamoğlu: Bizim işimiz vatandaş
Amaçlarının Beylikdüzü halkına hizmeti getirmek olduğunu vurgulayan İlçe Başkanı İmamoğlu, “Çocuğunuzun geleceği, sizin sağlığınız,  yaşadığınız sıkıntılar, bizim siyasetimizin maksadı bu. Bizim işimiz vatandaş. Bu millet bu ülkenin sahibi. Kime yetki verdiyse hizmet etmek zorunda” diye konuştu. Beylikdüzü’ndeki en büyük eksikliğin çözüme kavuşamayan devlet hastanesi sorunu olduğuna dikkat çeken İmamoğlu, “Biz hizmet için uğraşan bir ekibiz. Beylikdüzü’ne partimizle güzel günler yaşatacağız” dedi.
Katıldığı ev toplantısı öncesi beraberindeki heyetiyle birlikte Beylikdüzü İlçe Sağlığı Merkezi’ni de ziyaret eden CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı, sonrasında ise birimleri gezerek personelle sohbet etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri