Megakent yöneticileri bilgilendirildi

CHP Beylikdüzü İlçe Yönetimi, Megakent’te blok yöneticileriyle bir araya gelerek apartman yönetiminin genel hukuku konusunda bilgilendirme ve değerlendirme toplantısı düzenledi.

Aynı zamanda CHP Beylikdüzü yönetim kurulu üyesi olan Av. Taşkın Özer ve Av. Yenal Küçükşengün konuşmacılığında verilen bilgilendirme ve değerlendirme toplantısında, blok yöneticileri, apartman yönetiminin genel hukuku hakkında merak ettiği konular üzerine sorular yönelterek bilgi sahibi oldu.
İlçe halkının ihtiyaçlarına dönük belli dönemlerde toplantılar düzenlemeye devam edileceğinin ifade edildiği toplantıya katılan CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Her günümüzü dolu geçiriyoruz. Bir yandan projeler üretiyoruz. Biz seçileceğimiz 1 gün için değil, seçildikten sonraki 5 yılımız ve daha ilerisi için çalışıyoruz. Halkımızla birebir görüşerek sorun ve beklentilerini tespit ediyoruz” diye konuştu.
Toplantıya; CHP Beylikdüzü Meclis üyesi Ömer Şatır, yönetim kurulu üyeleri Arzu Aytaç, Sıdıka Ödel, mahalle koordinatörü Fuat Bayazıt ve Kadın Kolları da katıldı.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri