Mendeşağu’ya açık destek

Rumeli ve Balkan Güçbirliği platformu üyeleri CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Aday Adayı Av. İbrahim Mendeşağu’yu Adnan Kahveci Mahallesinde yakında açılışı yapılacak olan seçim ofisinde ziyaret ettiler.

Oldukça neşeli görüşmede platform temsilcileri ile Mendeşağu’nun ekibi sivil toplum örgütlerinin daha aktif ve yaygın faaliyetler ortaya çıkarılabilmesi için neler yapılması gerektiği konusunu müzakere ettiler.

 

Ziyaret sırasında söz alan platform üyeleri 'Mendeşağu buranın çocuğudur aynı zamanda eniştemizdir. Beylikdüzü ilçesi sorunlarına vakıf olduğunu ve bu sorunları rahatlıkla çözüp ilçemizi çok iyi noktalara getireceğine olan inancımız tamdır. Buradan açıklıkla ifade ediyorum ki biz Rumeli ve Balkan platformu olarak Av. İbrahim Mendeşağu’yu destekliyoruz.  Aday olması için ve adaylığı aldıktan sonrada Beylikdüzü’ne Belediye Başkanı olması için elimizden gelen her türlü çabayı göstereceğiz. ' dediler.

 

Platform üyelerinin bu açık desteğini büyük bir memnuniyetle karşılayan Mendeşağu  “sivil toplum örgütleri demokratik sistemin en temel taşlarından birsidir. Siyaset kurumunun dışında ve özelliklede devlet mekanizmasının dışında ancak sivil niteliği ile daha özgürlükçü bir zeminde faaliyet gösteren sivil toplum örgütlerini çok önemsiyoruz. Böyle anlamlı bir desteğin tarafımıza verilmiş olması  bizleri Belediye başkanlığı yarışında çok daha istekli ve azimli kılıyor. Dostlarımızın bu güvenini boşa çıkarmayacağımızı ve her koşulda bir arada olacağımızı gönül rahatlığı ile ifade ediyorum” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri