Mendeşağu'ya ziyaretler devam ediyor

Beylikdüzü Belediye Başkan aday adayı Av. İbrahim MENDEŞAĞU’nun ziyaretçileri her geçen gün artıyor. Yakında açılışı yapılacak olan seçim ofisinde Beylikdüzü Spor Kulübü Yöneticilerini ağırlayan MENDEŞAĞU Beylikdüzü’nde düşündüğü sportif çalışmalarında ip

Beylikdüzü spor Kulübü yöneticileri ile sohbet eden MENDEŞAĞU Beylikdüzü’nde Beylikdüzü’ne yakışır bir stadın bulunmadığını ve en az 25.000 kişilik bir stadın Beylikdüzü için şart olduğunu vurguladı. 

Beylikdüzü’nde yaşayanların ortak buluşma noktası ve birlik, beraberliğin, kaynaşmanın yaşandığı sportif faaliyetler konusunda yerel yönetimlerin duyarsız olduğunun altını çizen MENDEŞAĞU Belediye Başkanı olması halinde Beylikdüzü’nde ki spor alanlarının tümünde ve özelliklede Futbolla ilgili tüm imkanların sonuna kadar seferber edileceğini söyledi. 

Bir amatör kümede verilen mücadelenin Beylikdüzü’ne yakışmadığını, 23 yıllık spor kulübünün Beylikdüzündeki, gelişmeye paralel olarak gelişmediğin, ifade eden MENDEŞAĞU; “günümüzde bir kentin vizyonunu oluşturan en önemli unsurlardan biriside sportif faaliyetlere ve özelliklede futbol takımına verdiği değerdir. Beylikdüzü futbol takımı  şu an bulunduğu yetersizlik ve imkansızlıklar için büyük bir mücadele vermektedir. Kentin ortak değeri olan bu tarz unsurlar kent kimliğinin oluşmasında ve kentlilerin ortak bir heyecan platformunu yaşamasında önemli bir yer tutmaktadır. Bu meyanda bu mücadeleyi veren kulüp başkanı sayın Mustafa ALBAYRAK ve çok değerli yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu tip kurumlar her türlü siyasi hesabın dışında ve kentin ortak değeri olması nedeniyle desteklenmelidir. Gençlerimiz sporla sevgi, saygı, dayanışma ve kardeşlik duygularını geliştireceklerdir. 

Beylikdüzü spor kulübü başkanı ALBAYRAK ziyaret sırasında “ilçemize ve halkımıza en iyi hizmeti sunabilecek idareciler istiyoruz. Spor kulübü olarak tüm siyasal partilere ve özellikle seçim sürecinde aday adaylarına eşit mesafedeyiz. Bizim kriterimiz donanımlı, duyarlı ve herkesi kucaklamaya hazır bir anlayışla iyi hizmetler üretecek bir yönetim anlayışıdır. Sayın İbrahim MENDEŞAĞU’ya Beylikdüzü Belediye Başkan Aday adaylığında başarılar diliyoruz. Beylikdüzü ilçesi için öngördüğü hizmet anlayışını oldukça anlamlı buluyoruz. Başkan seçilmesi halinde de ilçemizde sporun gelişmesine ve futbol takımımızın hak ettiği yere gelmesine katkılarının olacağına eminiz” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri