MHP Beylikdüzü sağlıkçıların yanında..

MHP Beylikdüzü ilçe teşkilatı ve kadın kolları sağlıkçıları ağırladı. Kaptan-ı Deryada kahvaltı düzenleyen MHP İlçe Başkanı Ali Aydın sağlıkçıların sorunlarını dinledİ ve sözüne söyle devam etti.

 MHP Beylikdüzü İlçe Teşkilatı Sağlıkçıların Sorunlarını Dinledi!



Tıp çalışanlarının, insanlığa daha nitelikli bir yaşam sunmayı ilke edindiğini belirten Aydın  "Bir ülkenin gelişimi, her şeyden önce toplumun sağlıklı bireylerden oluşmasına bağlıdır.Ne mutlu ki Türk hekimleri Dünya'da aranan niteliklere sahip, tıbbın bir çok alanında ilklere imza atmış durumda. Hayat kurtarmak gibi kutsal bir vazifeyi ve çok büyük bir sorumluluğu üstlenerek insanlığa daha nitelikli bir yaşam sunmayı ilke edinen Tıp çalışanlarımıza her zaman minnetarız. Bu noktada, birey,aile ve toplum sağlığı'nın korunması için, modern tıbbın sunduğu bütün imkanları kullanarak her türlü bedensel,ruhsal rahatsızlık ve hastalığa karşı bütün önlemleri alıp, mücadele ve tedavi hizmetlerini fedakarca sunan tüm hekimlerimize ve sağlık çalışanlarına şahsım ve teşkilatım adına teşekkür eder çalışmalarında başarılar dilerim" dedi.

Söz alan Beylikdüzü ilçe kadın kolları başkanı Nurgül Sğırcı ise; Tıp alanında her gün önemli gelişmeler, yenilikler yaşanıyor, değerli kazanımlar elde ediliyor. Özellikle, teknolojinin ve bilimin ilerlemesiyle birlikte doktorlarımız,sağlık personelimiz  tıp alanında önemli başarılara imza atıyorlar.Doktorlarımız insan  sağlığını, insanımıza hizmeti her şeyin üstünde tutmaya devam ediyor dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri