MHP Esenyurt’tan Konvoylu Açılış

2 Mart Pazar günü saat 14:00 te Güzelyurt mahallesi sçim iletişim merkezinin açılışını gerçekleştiren Mhp Esenyurt İlçe Başkanlığına büyük bir konvoy eşlik etti.
Yerel seçimlerde Esenyurt’ta güzel bir rüzgar yakalayan belediye başkan adayı Halit Özer  gün geçtikçe Esenyurt halkı ile bütünleşiyor.

Görkemli bir açılış yapılan Güzelyurt seçim iletişim merkezinde mahalle halkının bağrına bastığı başkan adayı Halit Özer mahalle halkına yapmış olduğu konuşmada

Bugün buraya gelerek onur veren herkese teşekkür etti. Ardından burada bugün görmüş olduğumuz kalabalık bize belediye başkanlığının kapısını aralamaktadır dedi. Bugün burada görmüş olduğumuz kalabalık herhangi bir yerden taşıma yada para ile getirilmiş insanlar değil.



 Halk kimsenin zorlaması ile de gelmedi herkes kendi isteği ile burada demek ki bizler doğru yoldayız ki  halkımız gün geçtikçe bizlere olan ilgi ve sevgisi artarak büyümekte. Bizlerde üstümüze düşen tüm görevi yerine getireceğiz ve seçim alarak halkımızın hakkını arayacağız fakir fukara halkımızın gasp edilen hakkını arayacağız. Ardında belediye başkanı olduğunda yapacağı projelerinden bahseden Başkan Adayı Halit Özer tüm halkımıza seslenerek oylarınıza ve sandığınıza sahip çıkın, Esenyurt’ta Ya rantçılar Kazanacak Yada Esenyurt Kazanacak Dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri