MHP’li kadınlar seçim turunda

MHP İl Kadın Koyları Başkanı Ayşe Bıçak ve beraberindekiler Silivri MHP İlçe Kadın Kollarını ziyaret etti.

Beylikdüzüve  Büyükçekmece İlçe Kadın Teşkilatlarını ziyaret eden MHP İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bıçak Silivri İlçe Teşkilatı tarafından yoğun ilgi ve çiçeklerle karşılandı.
MHP İlçe Başkanı Şenoğlu Türkyılmaz, İlçe Teşkilat Başkanı Fatih Kınalı, Medyadan sorumlu Başkan Yardımcısı Varol Karadeniz, İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülşen Muratal ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından Parti binasında karşılanan MHP İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bıçak ve beraberindekiler, Silivri İlçe Teşkilatının 2014 seçimlerine yönelik yaptığı çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Türkyılmaz; MHP halkla iç içe 
 Silivri İlçe Teşkilatının 2014 seçimlerine çok iyi hazırlandığını söyleyen MHP Silivri İlçe Başkanı Şenoğlu Türkyılmaz; “ Başta İlçe Yönetimiz olmak üzere Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız gece gündüz çalışıyoruz. MHP’nin Silivri ve Türkiye’de birinci parti çıkması için köy ve mahallelerimizde çalışmalarımız devam ediyor. Silivrili vatandaşlarımızın MHP’ye ilgisi yoğun. MHP İlçe Teşkilatı olarak girmedik ev, sıkılmadık el, gitmedik köy bırakmıyoruz ve vatandaşlarımızla sürekli diyalog halindeyiz” dedi.
HABER/ FATMA SARIBIYIK

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri