MHP’nin ilk aday adayı Metin Karayazı

Beylikdüzü Kayak İhtisas Spor Kulübü Başkanı işadamı Metin Karayazı, 2014 yerel seçimlerinde MHP’den Beylikdüzü Belediye Başkan Aday Adaylığına başvurdu.
30 Ağustos 2013 Cuma günü saat 15.00’da Milliyetçi Hareket Partisi Beylikdüzü İlçe Başkanlığı’nda bir basın açıklaması yaparak, MHP’den Beylikdüzü Belediye Başkan Aday Adaylığına resmenbaşvuracak olan Metin Karayazı böylece partinin ilk aday adayı olmuş olacak.

İŞARET FİŞEĞİNİ ATEŞLEYECEĞİM!
Başvuru öncesi HABERDAR’a açıklamalarda bulunan Metin Karayazı şunları söyledi:  "Gurur duyduğum Partim MHP'den gurur duyduğum ilçem Beylikdüzü’nde halka hizmet itmek için aday adaylığına başvuracağım. İstanbul’un gözbebeği Beylikdüzü’ne hizmet için bir işaret fişeği gerekiyor. Sadece aday adayı olarak kalmayıp aday olarak ve MHP’li bir belediye başkan duruşu ile bu işaret fişeğinin fitilini yakıp arzu edilen, yaşanacak yerler arasında gösterilecek bir  Beylikdüzü kenti yaratacağıma söz veriyorum. Başvuru yapacağım bu önemli güne bütün ülküdaşlarımı bekliyorum.’ Dedi.

Beylikdüzü Kayak İhtisas Spor Kulübü Başkanı işadamı Metin Karayazı, 2014 yerel seçimlerinde MHP’den Beylikdüzü Belediye Başkan Aday Adaylığına başvurdu.

30 Ağustos 2013 Cuma günü saat 15.00’da Milliyetçi Hareket Partisi Beylikdüzü İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıyla başvurusunu yaptı. Karayazı'nın başvuru dosyasını teslim alan MHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ali Aydın, 'Beylikdüzü halkı için hizmet vermek ve daha başarılı işler yapmak için Belediye Başkanlığı aday adayı başvurusunu yapan Metin Karayazı'ya başarılar diliyorum. Burada başvuru yapan arkadaşlara aynı gözle bakıp yerel seçimlerde kim aday gösterilirse onunla beraber çalışmalarımıza devam edeceğiz.' dedi.
Kalabalık bir partili topluluğunun önünde başvurusunu yapan Metin Karayazı yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Bu günün çok önemli bir gün olduğunu hepimiz biliyoruz. 26 Ağustos 1702’yle başlayan 30 Ağustos 1922’yle biten,Türk'ün bir zaferidir. İnşallah bu milliyetçi hareketin de yerel yönetimlerde gücünün zaferi olur. Bu zafer doğrultusunda sizlerden bugün olduğu gibi yarında destek bekliyorum. Gerçek ülkücü kadroların yerel yönetimlerde yer alarak kendi menfaatlerini bırakarak halkın menfaatini öne çıkararak hareket edip onların ihtiyaçlarını giderme doğrultusun elinden gelen her şeyi yapacaktır. Çünkü dünyada hiçbir dava yoktur ki; uğruna canını versin. Bu can vermiş bir davanın evlatları olarak, inanınki çok fazla hizmet verecektir. İsmim Metin Karayazı 1965 Sarıkamış doğumluyum. Bölgenizde esnafım. Bu bölgede oturuyorum. 4 tane çocuğum var. Hiç bir belediye başkanını kötülemek istemiyorum. Kim ne icraat yapmışsa hepsinden Allah razı olsun. Çünkü içinde şu an görev yapan benim meclis üyesi arkadaşlarımda var. Ama bizim daha fazla hizmet yapmamız, açıkları ve eksikleri görmemiz lazım.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri