Necmi Kadıoğlu çok ‘Sosyal’

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de çok sık şekilde kullanılan Facebook ve Twitter gibi sosyal ağlar siyasilerden de yoğun ilgi görüyor

. Twitterı sürekli kullananlar arasında Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu da var. Kadıoğlu, kısa aralıklarla Twitterdan takipçilerine seslenerek çalışmaları hakkında bilgi veriyor.


Önceki gün Twitter gündemine “Mega köyden modern kente dönüşün hikayesi Esenyurt’ta yazılıyor” tvitiyle başlayan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, daha sonra Zabıta Teşkilatı’nın 186. kuruluş yıldönümünü kutlayan bir mesaj yazdı.

Zabıta personeline çiçek verirken çekilmiş bir de fotoğrafını paylaşan Başkan Kadıoğlu, daha sonra her hafta düzenli olarak yaptığı Halk Toplantısı’ndan bilgiler verdi.

“Halkımızla beraber onların derdini dinleyip çözüm üretiyoruz” diyen Kadıoğlu, toplantı sırasında kendisini ziyaret eden şarkıcı İzzet Yıldızhan’la çekilmiş bir fotoğraf karesini de paylaştı. Kadıoğlu, “Ses snaatçısı İzzet Yıldızhan halk gününde belediyemizi ziyaret etti. Kendisine teşekkür ederim” şeklinde yazdı.

Necmi Kadıoğlu’nun son tviti ise yine kendisini ziyarete gelen misafirleriyle ilgiliydi. Kadıoğlu, son olarak, “İstanbul Milletvekilimiz Nurettin Nebati ve ilçe başkanımız Şenay Değer, Onur Şimşir, Pakize Yağcı halk gününde ziyaretimize geldiler” şeklinde tvit attı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri