NİYAZİ UYAR BAŞKANLIĞA TALİP

MHP Çatalca 3 Haziran 2012 günü kongreye gidiyor. Mevcut yönetimde ilçe başkan yardımcısı olan Niyazi Uyar ilçe başkanlığına adaylığını açıklayarak MHP’yi Çatalca’da daha iyi noktalara taşıyacağı sözünü verdi.

 MHP ÇATALCA’DA KONGRE ZAMANI: NİYAZİ UYAR BAŞKANLIĞA TALİP

Şuan görevde bulunan Mahmut Açar yeniden aday olmazken, ilçe başkan yardımcısı Niyazi Uyar 3 Haziran 2012 günü gerçekleşecek kongrede Çatalca İlçe Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı.

BEŞ İLÇE BAŞKANI DESDEKLİYOR

HABERDAR Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Mert’e adaylığı ile ilgili bilgi veren Niyazi Uyar ‘1989 yılından bu yana Milliyetçi Hareket Partisi üyesiyim. Yıllardır MHP’ye elimden geldiğince hizmet etmekteyim. 2003 yılından bu yana ise sırası ile ilçe yöneticisi, teşkilat başkanlığı ve ilçe başkan yardımcılığı görevlerinde bulundum. Önümüzdeki kongrede beş tane eski ilçe başkanlarımızın ve delege arkadaşlarımızın da desteği ile ilçe başkanlığına talibim. Aday olmadan önce bütün arkadaşları ile görüştüm. Benim adaylığımda hem fikir oldular. Buradan şimdiden destek veren bütün partililerimize teşekkür ederim’ dedi.

NİYAZİ UYAR BAŞKANLIĞA TALİP

MHP Çatalca İlçe Başkan Adayı Niyazi Uyar açıklamasında şunlara yer verdi:  ‘Milliyetçi Hareket Partisi yarım asra yaklaşan tarihi ile, Türk siyasetine damga vurmuş bir partidir. Sadece yönetme ideali ile ortaya çıkmayan partimiz, bütün dünya Türklerinin ve Müslümanlarının savunucusu olarak da uluslararası konjonktürde yerini almıştır. Böyle köklü ve dünya düzenine yön verme perspektifindeki bir partiye yakışır şekilde ilçe yönetimi sergileyeceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın.

Milliyetçi Hareket, Başbuğumuz Alparslan Türkeş başta olmak üzere bütün mensupları tarafından bedeli misli ile ödenerek bu günlere gelmiştir. Bu hareketin temsilcileri can vermiş, yardan vazgeçmiş, darağacına gerilmiş, yıllarca kodeslerde çürümüş ama asla davasından vazgeçmemiştir. Bu partinin en küçük biriminde görev yapacak kişilerin dahi bu sorumluluk ve mesuliyet duygusu ile hareket etmesi zarurettir. MHP tarihin hiçbir sürecinde küresel güçlere esir olmadığı gibi, Türkiye genelinde yaptığı siyasette de Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin kriteri ile, ‘Önce ülkem ve milletim sonra partim’ diyen şerefli insanlardan teşekkül etmiş bir kurumdur. Bu kuruma yakışır ilçe yönetimi mizi Çatalcamızın hizmetine sunacağız’ dedi.

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri